marga82
Lutóweczka2010
gratuluje wszystkim mamusiom co juz czuja swoje skarbki ja nrazie bardzo słabo czyje ruchu raz na dzien jakby cos mi w zoladku mi podskoczylo! i dlatego nie jestem pwena czy to dzidzia czy moje jelita :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
miałam nadmiarowe usg na izbie przyjęć... lekarz odesłał mnie do szpitala z silnymi bólami brzucha i stwierdzeniem "poronienie zagrażające"... okazało się, że to tylko zrosty po mojej wcześniejszej operacji na szczęście
i przy usg wyszło, że na 80% to... chłopak ) między nóżkami było widać pływającego ptaszka ale upewnię się bardziej za 4 tygodnie
Na początku czułam nisko od niedawna czuje zaraz pod pępkiem ale to dlatego że nam się macica podnosi i powiększa więc niedlugo coraz wyżej będziesz czuła dzidziusia;-):-)Ja dziś pierwszy raz poczułam ruchy, narzeczony też czuł dziwne uczucie , ale chyba fajne;-) Wy też czujecie wasze dzidzie nisko???
Mnie dzisiaj moja mama wkurzyła. Bo dopytuje się czy już czuję. Mówie jej ze nie, bo to pukanie co czuję czasmi to sobie ręki nie dam obciąć czy to dzidzior czy nie. A ona niemal z panika, że przeciez kobieta czuje jak jest 4,5 miesiąca. Kurde zamiast mnie uspokoic to mnie jeszcze stresujee. Dziwna jest.