reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
Dziewczyny a ja wczoraj leząc w wannie zobaczylam jak male fika koziolki.....normalnie brzuch mi podskakiwalll.tak sie usmialam...co chwila w innym miejscu bylo stukniecie:-D:-D

Ja mam dokladnie to samo :baffled: Ja nie wiem juz co ze mna jest nie tak w tej ciazy bo nie mam ZADNEJ potrzeby... :baffled:

oj chyba nie jestesmy az takie nienormalne skor jest nas wiecej jak tylko jedna...:p
troche mnie to pocieszylo bo jak narazie to moj maz mysli ze to tylko jeego takie NIESZCZESCIE spotkalo...ale juz mi tylka nie zawraca. haha

a ja znowu szaleje ;) moj mezczyzna tez :p tylko jesli chodzi o bielizne, to ciezko mi teraz wygladac w niej ladnie z prostej przyczyny - brzuszek urosl, ulubione majteczki wzynaja sie w niego, piersi wylatuja ze stanika....hmmmm trzeba dzis cos kupic ...

Dziewczyny a ja wczoraj leząc w wannie zobaczylam jak male fika koziolki.....normalnie brzuch mi podskakiwalll.tak sie usmialam...co chwila w innym miejscu bylo stukniecie:-D:-D
hehe ja tez sie smieje jak moja dzidzia szaleje ! najczesciej w autobusie :p

Wlasnie moje dziecko sie rozbrykalo. nie dalo mi spac w nocy, pol nocy skakalo, smigalo po brzuchu i bardzo wyraznie to czylam - jezdzil albo nozka albo raczka tuz przy scianie ze az przez brzuch czulam. mam nadzieje ze nie bedzie takie jak ja - ja podobno mojej mamie fundowalam kwadratpowy brzuch przy wszytkich w autobusie, bo sie przeciagalam rozprostoiwujac wszytskie kończyny! jakie to musialo byc smieszne!Co do ruchow to mam nadzieje ze teraz troszke sie uspokoi jak bede miala 4d, zalezy mi zeby zobaczyc plec...

Ja liczę że w czwartek mi zrobi USG i da się coś zobaczyć, bo mnie korci na zakupy, ale chcemmmmmm znac płeć:tak::tak::tak:
tak samo mam i ja! i dlatego bardzo mi zalezy zeby mi w koncu pokazali ta plec! tzn zeby dzidzia byla przychylna i sie pokazala! musze zobaczyc ile juz rzeczy mam ( bo niektore co dostalam np sa typowo dla dziewuszki) i kupic potrzebne rzeczy :) ja w sumie i tak nie wiem ile ubranek musze miec zeby starczylo :|

miałam nadmiarowe usg na izbie przyjęć... lekarz odesłał mnie do szpitala z silnymi bólami brzucha i stwierdzeniem "poronienie zagrażające"... okazało się, że to tylko zrosty po mojej wcześniejszej operacji :) na szczęście

i przy usg wyszło, że na 80% to... chłopak :)) między nóżkami było widać pływającego ptaszka :) ale upewnię się bardziej za 4 tygodnie :D

reklama
Do góry