olenka12345
Fanka BB :)
a nam się pokazała córeczka..chyba sisiorek już nie wyrosnie..hehe :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gratuluje:-);-)Dziewczyny a ja wczoraj leząc w wannie zobaczylam jak male fika koziolki.....normalnie brzuch mi podskakiwalll.tak sie usmialam...co chwila w innym miejscu bylo stukniecie
Ja mam dokladnie to samo Ja nie wiem juz co ze mna jest nie tak w tej ciazy bo nie mam ZADNEJ potrzeby...
hehe ja tez sie smieje jak moja dzidzia szaleje ! najczesciej w autobusieDziewczyny a ja wczoraj leząc w wannie zobaczylam jak male fika koziolki.....normalnie brzuch mi podskakiwalll.tak sie usmialam...co chwila w innym miejscu bylo stukniecie
tak samo mam i ja! i dlatego bardzo mi zalezy zeby mi w koncu pokazali ta plec! tzn zeby dzidzia byla przychylna i sie pokazala! musze zobaczyc ile juz rzeczy mam ( bo niektore co dostalam np sa typowo dla dziewuszki) i kupic potrzebne rzeczy ja w sumie i tak nie wiem ile ubranek musze miec zeby starczylo :|Ja liczę że w czwartek mi zrobi USG i da się coś zobaczyć, bo mnie korci na zakupy, ale chcemmmmmm znac płeć