reklama
_Pysia_
Fanka BB :)
też około tej daty bede sie umawiac na USG połówkowe i mam nadzieje, ze dzidzul się pokaże.płeć poznam 2 października, jak oczywiście dzidzia zechce
będzie wtedy 22tc, także powinna być 100% pewność:-)
idę 23 na badania, poproszę doktor, zeby zerkła, moze dzidizuś coś pokaże bo mąż ma urodziny 27 i fajnie byłoby już powiedzieć co tam też widac
a mój ma 27 imieniny:-)
coraz więcej nas łączy
też około tej daty bede sie umawiac na USG połówkowe i mam nadzieje, ze dzidzul się pokaże.
Powiem Wam szczerze, że mam takie przeczucie że będzie synuś. Ze teraz naprawdę mogę powiedzieć co to kobieca intuicja;-) jeszcze nigdy nie byłam niczego tak pewna Jak mi lekarz powie że będzie córka to będę w ciężkim szoku naprawdę. Niiewiem czemu, ale tak jakoś mam
kaasiorek84
Ja liczę że w czwartek mi zrobi USG i da się coś zobaczyć, bo mnie korci na zakupy, ale chcemmmmmm znac płeć
kaasiorek84
O to wszystkie mamy prawie badania obok siebie ja w czwartek 24.09 mam nadzieję ze posypia się na forum nowiny hihihiih:-)
kaasiorek84
a ja mam inny problem. Mój biedak tak dużo pracuje ze jak przychodzi po pracy to pada na twarz. wiec ja nie mam serca go wiecej męczyć. W weekendy sobie odbijamy i nie wychodzimy w niedizele z łozka do południa.
heheheh a ja wczoraj byłam wredna wrócił zmeczony z pracy, ale jak się nim zajelam to nie odmówił ihihihih;-)bielizna zadzialała
reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
no i poskarżyłam się wczoraj a tu mój kochany wrócił i zrobił mi wspaniałą niespodziankę. Heee to bede siś skarżyć codziennie jak mnie będą czekać takie wieczory
Podziel się: