I dorzucam torbę do szpitala Wiem że jest wcześnie
Jak wyżej mówcie czego nie zapisałam:-)
http://www.kaema.republika.pl/Torba do szpitala.pdf
Jak wyżej mówcie czego nie zapisałam:-)
http://www.kaema.republika.pl/Torba do szpitala.pdf
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Och... nie strasz mnie kochana... Mi niby lekarz powiedział w 17t3d że na 99% dziewczynka, ale ja jakoś nie mogę sobie teraz wyobrazić rozczarowania...
Ten sam lekarz mojej przyjaciółce też w 18 tygodniu powiedział że chłopak no i urodził się Kubuś - Gigant :-)
W poniedziałek idę na państwowe USG i mam nadzieję że ten lekarz potwierdzi płeć
i swietnie! ja nie bede dawala smoka, nie jest to potrzebne, wiem ze niuektore mamy po rpstu tak uspakajaja maluszka, ale ja nie chce atkiego sposobu, za duzo ma minusow.
Co wy mowicie, jakie spartanskie warunki...Nie jest zle, przy nikim sie nie rodzi, masz sama sale, moze po porodzie lezysz z kims na sali ale to gora. ( i to dopiero po jakiejsc godzinie kiedy juz wszytko przy tobie zrobia)Tym bardziej jak jest porod rodzinny. kosztuje 330 zl u mnie w szpoitalu i jest dobrze, mam osobna lazienke z wanna, pilke, oddzielony kącik jakby ojcu zle sie zrobilo...
Nie demonizujcie, nie jestesmy juz pod rosyjskimi zaborami.
No właśnie A jaka cisza będzie na forum lodóweczekCiekawe ile z nas urodzi tego samego dnia :-)
Dokładnie, 3 dni temu rodziła mama mojej kumpeli, miała wstrzymany poród, ponieważ obok rodziła kobieta i miała jakieś tam problemy, wstrzymanie porodu spowodowało sinienie maleństwa, parę minut po porodzie:-angry:Niestety są takie,gdzie jest kilka rodzących na jednej sali, przedzielonych tylko parawanem.