reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Ja pierwsze dziecko planowałam rodzić w szpitalu w Tychach- miał to być poród w wodzie. Oczywiście chciałam poród rodzinny, osobną salę itp. Pojechałam z mężem obejrzeć szpital- wszystko super wyglądało i aż się chciało tam rodzić. Ale lekarz mi powiedział,że jeśli zacznę rodzić i przyjadę do szpitala a w tym czasie inna kobieta będzie rodziła w wannie, to przecież jej nie wygonią, bo teraz ja chcę;-)
Czasem niestety nie jest tak jak sobie wymyślimy. Aczkolwiek trzeba myśleć pozytywnie :tak:

reklama
Kochane moje...i ja poczulam:))) najpierw przedwczoraj, ale nie bylam pewna czy to synek mi daje sygnaly....a wczoraj mialam juz pewnosc :)) takie delikatne pukniecia :) i czasem takie falowanie, jakby sobie cwiczyl plywanie (mialby to po tacie) :))) niesamowite uczucie :) a moje kochanie smutne ze on nie czuje....lezy i zasypia z reka na brzuszku i czeka ...;) tlumacze mu, ze ja na brzuszku tez nie czuej, tylko w srodku, ale on cierpliwie czeka z reka na brzusiu :)))))

A ja nie wiem czy chłopaczek czy dziewczynka na 100% maleństwo się skuliło i pępowine było widać ale gin. powiedziała że chyba dziewczynka poczekam tydzień i spróbojemy jeszcze raz iść na USG:-) Ale wazne że mam zdrowiutką Kruszynkę!!!:-D

No to dziewczynki Ci gratuluje...strasznie fajnie...a ja ostatnio tak sie zapatrzylam na ciuszki dla dziewuszki haha takie slodkie:p

reklama
No tak tylko ze u nas ile ta wygoda ze masz swoj pokuj kosztuje. U nas za porud placi sie tak od $9,000-$17,000 (jak nie masz ubezbieczenia) zalerzy od stanu w kturym rodzisz, od szpitala, no a jak cesarka to duzo drozej. Za ostatni porud musielismy jeszcze doplacic do tego co ubezpieczenie zapalcilo jakis $7,000. :angry:

Sluchaj ja wiem jak sie placi za szpital bo wprawdzie nie bylam wtedy w ciazy ale lezalam w szpitalu 3 dni i ponad 10000 przyszlo mi zaplacic...i co musialam zaplacic...kurde pare lat sie mordowalam ale splacilam...i pobyt w szpitalu poza tym ze chora bylam straszliwie wspominam dobrze...mila obsluga...i przynajmniej nie sluchalam niczyjego stekania..i narzekan...:crazy:

Do góry