reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Ja pierwsze dziecko planowałam rodzić w szpitalu w Tychach- miał to być poród w wodzie. Oczywiście chciałam poród rodzinny, osobną salę itp. Pojechałam z mężem obejrzeć szpital- wszystko super wyglądało i aż się chciało tam rodzić. Ale lekarz mi powiedział,że jeśli zacznę rodzić i przyjadę do szpitala a w tym czasie inna kobieta będzie rodziła w wannie, to przecież jej nie wygonią, bo teraz ja chcę;-)
Czasem niestety nie jest tak jak sobie wymyślimy. Aczkolwiek trzeba myśleć pozytywnie :tak:

reklama
Kochane moje...i ja poczulam:))) najpierw przedwczoraj, ale nie bylam pewna czy to synek mi daje sygnaly....a wczoraj mialam juz pewnosc :)) takie delikatne pukniecia :) i czasem takie falowanie, jakby sobie cwiczyl plywanie (mialby to po tacie) :))) niesamowite uczucie :) a moje kochanie smutne ze on nie czuje....lezy i zasypia z reka na brzuszku i czeka ...;) tlumacze mu, ze ja na brzuszku tez nie czuej, tylko w srodku, ale on cierpliwie czeka z reka na brzusiu :)))))

A ja nie wiem czy chłopaczek czy dziewczynka na 100% maleństwo się skuliło i pępowine było widać ale gin. powiedziała że chyba dziewczynka poczekam tydzień i spróbojemy jeszcze raz iść na USG:-) Ale wazne że mam zdrowiutką Kruszynkę!!!:-D

No to dziewczynki Ci gratuluje...strasznie fajnie...a ja ostatnio tak sie zapatrzylam na ciuszki dla dziewuszki haha takie slodkie:p

reklama
No tak tylko ze u nas ile ta wygoda ze masz swoj pokuj kosztuje. U nas za porud placi sie tak od $9,000-$17,000 (jak nie masz ubezbieczenia) zalerzy od stanu w kturym rodzisz, od szpitala, no a jak cesarka to duzo drozej. Za ostatni porud musielismy jeszcze doplacic do tego co ubezpieczenie zapalcilo jakis $7,000. :angry:

Sluchaj ja wiem jak sie placi za szpital bo wprawdzie nie bylam wtedy w ciazy ale lezalam w szpitalu 3 dni i ponad 10000 przyszlo mi zaplacic...i co musialam zaplacic...kurde pare lat sie mordowalam ale splacilam...i pobyt w szpitalu poza tym ze chora bylam straszliwie wspominam dobrze...mila obsluga...i przynajmniej nie sluchalam niczyjego stekania..i narzekan...:crazy:

Do góry