reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
U nas płaci się ok. 200 zł za rodzinny, gdzieś w listopadzie będziemy musieli się wybrać po zgodę do ordynatora, u nas tak jest, ordynator musi sprawdzić, czy ojciec nie jest psychiczny, i czy nie będzie jeszcze bardziej denerwował rodzącej. No i trzeba będzie się dowiedzieć jak wygląda sala itp. ale to jeszcze mamy czas.

reklama
kochane moje, moj dzieciaczek od trzech dni skacze non stop i kopie! czasami to az mi przeszkadza, bo nie moge sie skupic na czytaniu! skika, kopie, a jak tata kladzie reke na brzuch ( tylko kladzie, nie masuje wiec jestesmy ostrozni) to uspokaja sie dopiero wtedy :):):)
To się doczekałaś:-D Teraz maleństwo mamie spokoju nie da:-D

A ja nie wiem czy chłopaczek czy dziewczynka na 100% maleństwo się skuliło i pępowine było widać ale gin. powiedziała że chyba dziewczynka poczekam tydzień i spróbojemy jeszcze raz iść na USG:-) Ale wazne że mam zdrowiutką Kruszynkę!!!:-D

Patrycja trzeba dzidzię poprosić zeby sie nie wstydziła ;-)
Gratuluje zdrowej dziecinki. Lekarze zazwyczaj nie mówią nic gdy są niepewni, wiec może dziewczynka :-)
My na środowym USG nawet nie myślimy ze mogłoby sie zmienić. Teraz z kolei mój małżonek nie wyobraża sobie chłopca. Ehh Mężczyźni przez duże M

Starałam się przygotować listę uniwersalną - dla mam karmiących piersią dla tych karmiących butelką, dla tych co będą rodzić naturalnie i przez CC.

Ale czekam na uwagi bo na pewno coś jeszcze się przyda! :)

Patrycja trzeba dzidzię poprosić zeby sie nie wstydziła ;-)
Gratuluje zdrowej dziecinki. Lekarze zazwyczaj nie mówią nic gdy są niepewni, wiec może dziewczynka :-)
My na środowym USG nawet nie myślimy ze mogłoby sie zmienić. Teraz z kolei mój małżonek nie wyobraża sobie chłopca. Ehh Mężczyźni przez duże M
Któż im dogodzi tym naszym facetom:-D no to będę ładnie prosić bo chciałabym wiedzieć:-)

reklama
A ja mam w poniedziałek na 17, umrę do tego czasu, tym bardziej że coś mnie dziś w nocy w brzuszku kłuło i nie mogłam spać...musze jakoś wytrzymać do poniedziałku to sie dowiem czy wszytsko ok.

Do góry