U nas płaci się ok. 200 zł za rodzinny, gdzieś w listopadzie będziemy musieli się wybrać po zgodę do ordynatora, u nas tak jest, ordynator musi sprawdzić, czy ojciec nie jest psychiczny, i czy nie będzie jeszcze bardziej denerwował rodzącej. No i trzeba będzie się dowiedzieć jak wygląda sala itp. ale to jeszcze mamy czas.
reklama
kataszaone
nowa mama
czekaj a kiedy masz 4d?????jakos niedlugo tez....
ale z wami jest wszystko ok wiec to najwazniejsze...ja to chyba wody sie tylko napije przed moja wizyta jak tak haha(no zaglodze sobie dziecko haha zarcik)
musze sprawidzi ale to wypada gdzies za 2 tygodnie
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
To się doczekałaś Teraz maleństwo mamie spokoju nie dakochane moje, moj dzieciaczek od trzech dni skacze non stop i kopie! czasami to az mi przeszkadza, bo nie moge sie skupic na czytaniu! skika, kopie, a jak tata kladzie reke na brzuch ( tylko kladzie, nie masuje wiec jestesmy ostrozni) to uspokaja sie dopiero wtedy
patisia16
A ja nie wiem czy chłopaczek czy dziewczynka na 100% maleństwo się skuliło i pępowine było widać ale gin. powiedziała że chyba dziewczynka poczekam tydzień i spróbojemy jeszcze raz iść na USG:-) Ale wazne że mam zdrowiutką Kruszynkę!!!
Anisen
kochamy Cię mocno
Patrycja trzeba dzidzię poprosić zeby sie nie wstydziła ;-)
Gratuluje zdrowej dziecinki. Lekarze zazwyczaj nie mówią nic gdy są niepewni, wiec może dziewczynka :-)
My na środowym USG nawet nie myślimy ze mogłoby sie zmienić. Teraz z kolei mój małżonek nie wyobraża sobie chłopca. Ehh Mężczyźni przez duże M
Gratuluje zdrowej dziecinki. Lekarze zazwyczaj nie mówią nic gdy są niepewni, wiec może dziewczynka :-)
My na środowym USG nawet nie myślimy ze mogłoby sie zmienić. Teraz z kolei mój małżonek nie wyobraża sobie chłopca. Ehh Mężczyźni przez duże M
patisia16
Któż im dogodzi tym naszym facetom no to będę ładnie prosić bo chciałabym wiedzieć:-)Patrycja trzeba dzidzię poprosić zeby sie nie wstydziła ;-)
reklama
Podziel się: