reklama
a słuchajcie mamuśki, a co z paznokietkami? czy kupować zaokrąglone nożyczki czy takie obcinaczki dla niemowląt? a termometr? bo ja mam w domu rtęciowy, bo co kupiłam elektroniczny to do tyłka, chyba, że możecie coś polecić?? a te szczoteczki do włosów i grzebyki? trzeba to mieć w domu od początku?
madziakowalik
Fanka BB :)
Witam !!!
Jestem obecnie w 34 tygodniu takze tuz tuz. A jezeli chodzi o termometr to kupilismy elektroniczny taki do ucha. Powiem , ze jest bardzo dobry ( jak narazie sprawdzalam na mezu bo jest przeziebiony ) polecam. Na paznokcie kupilam zaokraglone nozyczki i obcinaczki ,szczoteczke i grzebyk rowniez takze bede miala od pozcatku .
Jestem obecnie w 34 tygodniu takze tuz tuz. A jezeli chodzi o termometr to kupilismy elektroniczny taki do ucha. Powiem , ze jest bardzo dobry ( jak narazie sprawdzalam na mezu bo jest przeziebiony ) polecam. Na paznokcie kupilam zaokraglone nozyczki i obcinaczki ,szczoteczke i grzebyk rowniez takze bede miala od pozcatku .
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Obiecuje nie będędaruj mi detali ok???haha
Ilonaa
Mein Schatz :)
PROMOCJA ! Smoczek z termometrem Canpol 9/103 A.K1 (737885958) - Aukcje internetowe Allegro
taki właśnie kiedyś ja wklejałam, ale po dłuższym zastanowieniu nie wiem czy jak dziecko będzie chore (odpukać) czy będzie takie "chętne" na smoczek...
TERMOMETR UCHO, CZOŁO NA PODCZERWIEŃ 9w1 OKAZJA! (738827450) - Aukcje internetowe Allegro
....a jednak taki szybciej działa ;-)
taki właśnie kiedyś ja wklejałam, ale po dłuższym zastanowieniu nie wiem czy jak dziecko będzie chore (odpukać) czy będzie takie "chętne" na smoczek...
TERMOMETR UCHO, CZOŁO NA PODCZERWIEŃ 9w1 OKAZJA! (738827450) - Aukcje internetowe Allegro
....a jednak taki szybciej działa ;-)
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Może dziwny ale fajny A może proroczy?:-)Teraz jak juz sie naumialam wstawiac kilka cytatow to sobie zaszaleje haha a co bede sobie zalowac
Ja nie znam plci rowniej i ruchow nie czuje...no chyba ze czuje ale nie zdaje sobie sprawy...ja tam cierpliwie czekam....no i sie doczekam CHYBA nie????LOL
A mi sie snilo juz pare radzy ze rodze...ale ten porod to rachu ciachui po strachu i widze ta mala kruszynke i wiem ze to dzeiwczynka...sliczna czarne oczka i strasznie duzo ciemnych wloskow...wykapany tata...ale gadam do niej a ona mi odpowiada ale nie rusza ustami tylko tak telepatycznie ze w glowie ja slysze...no i ona sie usmiecha i daje mi znac ze glodna jest a ja dalej do niej gadamjakis dziwny ten sen co????
No to gratki kochana doczekalas sie a ja wciaz czekam)))))))))))))))))))))))
Może dziwny ale fajny A może proroczy?:-)
w sumie to mi jest wszystko jedno co ja mam...juz sie tak czy tak lutego nie moge doczekac...o rany a jeszcze jakis czas temu jakby ktos mi powiedzial ze fajnie jest byc w ciazy to bym wysmiala...a teraz tylko lep mi sie kreci jak mala dzidzie widze....jak widac tylko krowa zdania nie zmienia
o rany a jeszcze jakis czas temu jakby ktos mi powiedzial ze fajnie jest byc w ciazy to bym wysmiala...a teraz tylko lep mi sie kreci jak mala dzidzie widze....jak widac tylko krowa zdania nie zmienia
No popatrz jak bym czytała swój post Moja krew
reklama
No popatrz jak bym czytała swój post Moja krew
haha i dlugo nie trzeba bylo czekac...)
Podziel się: