reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
To nie jest tak że nie mam zielonego pojęcia o czym mówię - miałam wątpliwości co do pisowni.
Był krótki okres w moim życiu że chodziłam na zajęcia z jogi i poznałam wtedy kilku instruktorów. Na tej podstawie piszę swoje opinie.
No i jeszcze nie słyszałam że joga jest najinteligentniejszym rodzajem ćwiczeń. Nie mówię że tak nie jest, ale i tak wg mnie za dużo halo wokół tych ćwiczeń.
Nie obrażaj się - poprostu tak uważam.

Cześć dziewczyny. Gratuluję Wszystkim przyszłym mamom które poczuły ruchy dzidziusia.;-)Nie ma nic fajniejszego. Ja mojego bąbla juz czuję od chyba 15 tyg:tak: czasem mocniej czasem słabiej ale daje znać o sobie.:-D

Miałam iść spać, ale jestem w takiej euforii, że musiałam wrócić na kompa i się pochwalić! W końcu poczułam!!!!!!!! Pierwsze ruchy które wyczułam, a tak od razu sadził w brzuch, że nawet Andrzej czuł i widać było delikatnie, że się ktoś dobija od środka:-D Niesamowite uczucie :-) Chyba dzisiaj nie usnę...:-p

i jak tam zasnęłaś? bardzo się cieszę że już czujesz swoje maleństwo:-) to jest naprawdę rewelacyjne uczucie.

Cześć dziewczyny. Gratuluję Wszystkim przyszłym mamom które poczuły ruchy dzidziusia.;-)Nie ma nic fajniejszego. Ja mojego bąbla juz czuję od chyba 15 tyg:tak: czasem mocniej czasem słabiej ale daje znać o sobie.:-D

A dziękuję Dziewczynki :*! Miałyście racje, niesamowite uczucie :-) Mama się wczoraj ze mnie śmiała "no poczekaj jak będzie wielki i będzie się nogami rozpychał to będziesz się modliła żeby nie czuć aż tak":-) Podobno jak była ze mną w ciąży to na palcach chodziła cały dzień, bo byle gwałtowniejszy ruch, a tak sadziłam jej po żołądku itp. że bidulcia miała dość :-p

reklama
to dzidzia wcale nie musi być wielka:tak: ja już nie mogę spać na prawym boku, bo jak chwilę poleżę to już mam bobmardowanie i w ten sposób chyba mi sygnalizuje, że ta pozycja mu/jej nie odpowiada:tak:

Do góry