reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Mamuśki ja sie dzisiaj dowiedziałam,że w lutym bede szczęśliwą mamą córeczki:):-) na poczatku myslałam ze bedzie chłopiec,ale jak już zobaczyłam i wiem to i tak ciesze sie jak głupia..hehe:rofl2: Pozdrawiam:)

reklama
A ja dzisiaj miałam wizytę i moja dzidzia waży 220gram:] na BB na suwaczku mam 17sty tydzień a ginek mówił,że dzisiaj sie zaczyna akurat 18sty..<hmm> nie wiem...no ale w każdym bądź razie córeczka(bo już wiem):) waży 220..:]:-)

nio juz jestem. Z wizyty bardzo zadowolona wyszlam. Dzidziolek zdrowy i duzy. termi przyspieszony na 11 lutego. Nio i bedzie coreczka na 99,9%!!!!

Maz strasznie dumny:) hehehe. marzyl o coreczce. Polozna stwierdzial ze dzidzia wyglada dobrze i zdrowo. Dostalam juz papiery do wypelnienia do porodu nio i musialam wybrac sale (tu w norwegii mamy 3 mozliwosci). Sale wybralam z wanna, jednoosobowa. Jest lozko tez dla meza ktory bedzie mogl zostac ze mna i Lenka na sali na noc. Wszyscy super mili wiec jestem mega zadowolona z wizyty. najprawdopodobniej juz na usg nie pojde, chociaz kus mnie jeszcze 3 d, no ale zobaczy,my jak wyjdzie:)

Ja tez sie dzisiaj dowiedziałam ,że bedziemy mieli córeczkę!:-) następną wizytę mam 12.10. i już sie nie moge doczekac.pozdrawiam!;-)

nio juz jestem. Z wizyty bardzo zadowolona wyszlam. Dzidziolek zdrowy i duzy. termi przyspieszony na 11 lutego. Nio i bedzie coreczka na 99,9%!!!!

Maz strasznie dumny:) hehehe. marzyl o coreczce. Polozna stwierdzial ze dzidzia wyglada dobrze i zdrowo. Dostalam juz papiery do wypelnienia do porodu nio i musialam wybrac sale (tu w norwegii mamy 3 mozliwosci). Sale wybralam z wanna, jednoosobowa. Jest lozko tez dla meza ktory bedzie mogl zostac ze mna i Lenka na sali na noc. Wszyscy super mili wiec jestem mega zadowolona z wizyty. najprawdopodobniej juz na usg nie pojde, chociaz kus mnie jeszcze 3 d, no ale zobaczy,my jak wyjdzie:)

pozdrawiam i dziekuje za trzymanie kciukow, przydalo sie!!!

Gratuluję córeczki:-):-):-)

to super że wszystko z dzidzią dobrze:tak:

mamy ten sam termin porodu:-)

pozdrawiam i dziekuje za trzymanie kciukow, przydalo sie!!!

Gratuluje córuni !:-) Fajnie macie, też chciałabym sobie powybierać hehe ale w szpitalu mnie tyle zobaczą co akurat jak zacznę rodzic, a położna będzie taka jaka będzie na zmianie itp. Mój Pan Doktor, który prowadzi ciąże już nie pracuje na oddziale i niestety nie mam możliwości, aby był przy porodzie...uprzedził mnie na samym początku, ale i tak zdecydowałam się na wizyty u niego, bo jest rewelacyjny ;-)

reklama
Asiuuu gratuluję córuniiii:-) cieszę się razem z tobą:-) Kataszonku mój kochany mi też zdarza się czuć potworny ale chwilowy ból brzusia:-) w nocy tak jakby pępek mnie bolał, mojego ginka nie ma i musze poczekac na wizytę, ale wszyscy mnie uspokajaja, ze bóle brzucha, skurcze to normalne dopóki nie pojawi się krew, wymioty itd, ale zawsze możesz iść do szpitala położniczego gdzie lekarz dyżurny Ciebie kochanie zbada, trzymaj sie cieplutko;-)

Do góry