olenka12345
Fanka BB :)
Mamuśki ja sie dzisiaj dowiedziałam,że w lutym bede szczęśliwą mamą córeczki:-) na poczatku myslałam ze bedzie chłopiec,ale jak już zobaczyłam i wiem to i tak ciesze sie jak głupia..hehe Pozdrawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj jak macie fajnie że znacie płeć..
Gratuluje każdej z osobna
Ja się powinnam dowiedzieć 5 października....o ile się maleństwo dobrze ułoży
nio juz jestem. Z wizyty bardzo zadowolona wyszlam. Dzidziolek zdrowy i duzy. termi przyspieszony na 11 lutego. Nio i bedzie coreczka na 99,9%!!!!
Maz strasznie dumny hehehe. marzyl o coreczce. Polozna stwierdzial ze dzidzia wyglada dobrze i zdrowo. Dostalam juz papiery do wypelnienia do porodu nio i musialam wybrac sale (tu w norwegii mamy 3 mozliwosci). Sale wybralam z wanna, jednoosobowa. Jest lozko tez dla meza ktory bedzie mogl zostac ze mna i Lenka na sali na noc. Wszyscy super mili wiec jestem mega zadowolona z wizyty. najprawdopodobniej juz na usg nie pojde, chociaz kus mnie jeszcze 3 d, no ale zobaczy,my jak wyjdzie
Ja tez sie dzisiaj dowiedziałam ,że bedziemy mieli córeczkę!:-) następną wizytę mam 12.10. i już sie nie moge doczekac.pozdrawiam!;-)
nio juz jestem. Z wizyty bardzo zadowolona wyszlam. Dzidziolek zdrowy i duzy. termi przyspieszony na 11 lutego. Nio i bedzie coreczka na 99,9%!!!!
Maz strasznie dumny hehehe. marzyl o coreczce. Polozna stwierdzial ze dzidzia wyglada dobrze i zdrowo. Dostalam juz papiery do wypelnienia do porodu nio i musialam wybrac sale (tu w norwegii mamy 3 mozliwosci). Sale wybralam z wanna, jednoosobowa. Jest lozko tez dla meza ktory bedzie mogl zostac ze mna i Lenka na sali na noc. Wszyscy super mili wiec jestem mega zadowolona z wizyty. najprawdopodobniej juz na usg nie pojde, chociaz kus mnie jeszcze 3 d, no ale zobaczy,my jak wyjdzie
pozdrawiam i dziekuje za trzymanie kciukow, przydalo sie!!!
pozdrawiam i dziekuje za trzymanie kciukow, przydalo sie!!!