reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
ja wybralam dla chłopca Konrad a na drugie Adam (mamusia polonistka kocha romantyzm);-)Maciek chce na odwrót więc chyba się dogadamy z dziewczynką, jeszcze niedawno podobało mi sie Małgorzata bo "Mistrz i Małgorzata" Bułhakova to moja ulubiona ksiazka, ale jakoś zdanie się zmieniło i namawiam Macieja na Amelię zobaczymy....:-)

Miałam iść spać, ale jestem w takiej euforii, że musiałam wrócić na kompa i się pochwalić! W końcu poczułam!!!!!!!! Pierwsze ruchy które wyczułam, a tak od razu sadził w brzuch, że nawet Andrzej czuł i widać było delikatnie, że się ktoś dobija od środka:-D Niesamowite uczucie :-) Chyba dzisiaj nie usnę...:-p

Miałam iść spać, ale jestem w takiej euforii, że musiałam wrócić na kompa i się pochwalić! W końcu poczułam!!!!!!!! Pierwsze ruchy które wyczułam, a tak od razu sadził w brzuch, że nawet Andrzej czuł i widać było delikatnie, że się ktoś dobija od środka:-D Niesamowite uczucie :-) Chyba dzisiaj nie usnę...:-p

super.....jupiiiii moze i ja poczuje mocniej bo jakos taskos coś znowu nic

super Ilonka, w końcu się doczekałaś:-):-):-) cieszę się bardzo, teraz Ci życzę dobrej nocki mimo wszystko ze snem i miłego kopanka codziennie :-D

Wiesz co ja uważam że joggini (nie wiem czy dobrze napisałam :confused:) za bardzo "przeżywają".
Rozumiem że jest to filozofia ale nie trzeba robić takiego HALO wokół tego. Nawet dziecko wie że "sport to zdrowie" i joga wg mnie jest rodzajem "sportu".

a wedlug mnie to troche nie wiesz o czym mowisz, skoro do konca nie wiesz jak jest. Akurat jestem w takiej sekcji jogi ktora najbardziej ma na uwadze kulture fizyczna, a nie filozofię, wiec nie mow ze przezywam ( jestem wege i zyje wedlug ahimsy, ale nie jestem w pelni joginką). Przezywam akurat to co potwierdzone, ze joga to najinteligentniejszy rodzaj cwiczen.Jest wiele prac NAUKOWYCH na ten temat. ja jestem w sekcji tzw"jogi akademickiej" ( naukowo badanej), wiec jestem daleka od rozsiewania aury magii wokol cwiczen, choc to swoja drogą tez mozna odkryc.
Problemem jest to ze joge kazdy przezywa inaczej i kazdy ma ja za co innego, a ty ja odebralas jak kazdy, kto z nia nie ma nic wspolnego - STEREOTYPOWO, bo tak slyszysz, to tak mowisz.
skoro dla ciebie robie HALO, to twoja sprawa, ja tylko polecam rodzaj cwiczen w ciazy, tobie moze nie, ale innym moze sie przydac, skoro moga zapytac kogos kto pracuje z tym nacodzien.

Ale to jest OFFTOP.U mnie niezmiennie - wszytko zamarło.

no widzisz Ilonka i Ty się nareszcie doczekałaś:tak::-):-D:-D:-D

reklama
Oj jak fajnie :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Ja od 3 dni czułam jakies smyranki ale nie do końca wiedziałam czy to Dzidzi czy coś innego ale dziś nad ranem jak dostałam ze 3 razy kopniaczki to już wiedziałam, że to maleństwo :biggrin2: Normalnie CZAD :-D Będę teraz chyba cały dzien chodziła podjarana :-D

Do góry