reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
ja wybralam dla chłopca Konrad a na drugie Adam (mamusia polonistka kocha romantyzm);-)Maciek chce na odwrót więc chyba się dogadamy z dziewczynką, jeszcze niedawno podobało mi sie Małgorzata bo "Mistrz i Małgorzata" Bułhakova to moja ulubiona ksiazka, ale jakoś zdanie się zmieniło i namawiam Macieja na Amelię zobaczymy....:-)

Miałam iść spać, ale jestem w takiej euforii, że musiałam wrócić na kompa i się pochwalić! W końcu poczułam!!!!!!!! Pierwsze ruchy które wyczułam, a tak od razu sadził w brzuch, że nawet Andrzej czuł i widać było delikatnie, że się ktoś dobija od środka:-D Niesamowite uczucie :-) Chyba dzisiaj nie usnę...:-p

Miałam iść spać, ale jestem w takiej euforii, że musiałam wrócić na kompa i się pochwalić! W końcu poczułam!!!!!!!! Pierwsze ruchy które wyczułam, a tak od razu sadził w brzuch, że nawet Andrzej czuł i widać było delikatnie, że się ktoś dobija od środka:-D Niesamowite uczucie :-) Chyba dzisiaj nie usnę...:-p

super.....jupiiiii moze i ja poczuje mocniej bo jakos taskos coś znowu nic

super Ilonka, w końcu się doczekałaś:-):-):-) cieszę się bardzo, teraz Ci życzę dobrej nocki mimo wszystko ze snem i miłego kopanka codziennie :-D

Wiesz co ja uważam że joggini (nie wiem czy dobrze napisałam :confused:) za bardzo "przeżywają".
Rozumiem że jest to filozofia ale nie trzeba robić takiego HALO wokół tego. Nawet dziecko wie że "sport to zdrowie" i joga wg mnie jest rodzajem "sportu".

a wedlug mnie to troche nie wiesz o czym mowisz, skoro do konca nie wiesz jak jest. Akurat jestem w takiej sekcji jogi ktora najbardziej ma na uwadze kulture fizyczna, a nie filozofię, wiec nie mow ze przezywam ( jestem wege i zyje wedlug ahimsy, ale nie jestem w pelni joginką). Przezywam akurat to co potwierdzone, ze joga to najinteligentniejszy rodzaj cwiczen.Jest wiele prac NAUKOWYCH na ten temat. ja jestem w sekcji tzw"jogi akademickiej" ( naukowo badanej), wiec jestem daleka od rozsiewania aury magii wokol cwiczen, choc to swoja drogą tez mozna odkryc.
Problemem jest to ze joge kazdy przezywa inaczej i kazdy ma ja za co innego, a ty ja odebralas jak kazdy, kto z nia nie ma nic wspolnego - STEREOTYPOWO, bo tak slyszysz, to tak mowisz.
skoro dla ciebie robie HALO, to twoja sprawa, ja tylko polecam rodzaj cwiczen w ciazy, tobie moze nie, ale innym moze sie przydac, skoro moga zapytac kogos kto pracuje z tym nacodzien.

Ale to jest OFFTOP.U mnie niezmiennie - wszytko zamarło.

no widzisz Ilonka i Ty się nareszcie doczekałaś:tak::-):-D:-D:-D

reklama
Oj jak fajnie :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Ja od 3 dni czułam jakies smyranki ale nie do końca wiedziałam czy to Dzidzi czy coś innego ale dziś nad ranem jak dostałam ze 3 razy kopniaczki to już wiedziałam, że to maleństwo :biggrin2: Normalnie CZAD :-D Będę teraz chyba cały dzien chodziła podjarana :-D

Do góry