kaasiorek84
Fanka BB :)
Mamuśki ja sie dzisiaj dowiedziałam,że w lutym bede szczęśliwą mamą córeczki:-) na poczatku myslałam ze bedzie chłopiec,ale jak już zobaczyłam i wiem to i tak ciesze sie jak głupia..hehe Pozdrawiam
gratuluje kochanie;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mamuśki ja sie dzisiaj dowiedziałam,że w lutym bede szczęśliwą mamą córeczki:-) na poczatku myslałam ze bedzie chłopiec,ale jak już zobaczyłam i wiem to i tak ciesze sie jak głupia..hehe Pozdrawiam
Miałam iść spać, ale jestem w takiej euforii, że musiałam wrócić na kompa i się pochwalić! W końcu poczułam!!!!!!!! Pierwsze ruchy które wyczułam, a tak od razu sadził w brzuch, że nawet Andrzej czuł i widać było delikatnie, że się ktoś dobija od środka Niesamowite uczucie :-) Chyba dzisiaj nie usnę...
Miałam iść spać, ale jestem w takiej euforii, że musiałam wrócić na kompa i się pochwalić! W końcu poczułam!!!!!!!! Pierwsze ruchy które wyczułam, a tak od razu sadził w brzuch, że nawet Andrzej czuł i widać było delikatnie, że się ktoś dobija od środka Niesamowite uczucie :-) Chyba dzisiaj nie usnę...
a wedlug mnie to troche nie wiesz o czym mowisz, skoro do konca nie wiesz jak jest. Akurat jestem w takiej sekcji jogi ktora najbardziej ma na uwadze kulture fizyczna, a nie filozofię, wiec nie mow ze przezywam ( jestem wege i zyje wedlug ahimsy, ale nie jestem w pelni joginką). Przezywam akurat to co potwierdzone, ze joga to najinteligentniejszy rodzaj cwiczen.Jest wiele prac NAUKOWYCH na ten temat. ja jestem w sekcji tzw"jogi akademickiej" ( naukowo badanej), wiec jestem daleka od rozsiewania aury magii wokol cwiczen, choc to swoja drogą tez mozna odkryc.Wiesz co ja uważam że joggini (nie wiem czy dobrze napisałam ) za bardzo "przeżywają".
Rozumiem że jest to filozofia ale nie trzeba robić takiego HALO wokół tego. Nawet dziecko wie że "sport to zdrowie" i joga wg mnie jest rodzajem "sportu".
To super!:-) Gratuluje córuni!Mamuśki ja sie dzisiaj dowiedziałam,że w lutym bede szczęśliwą mamą córeczki:-) na poczatku myslałam ze bedzie chłopiec,ale jak już zobaczyłam i wiem to i tak ciesze sie jak głupia..hehe Pozdrawiam
no widzisz Ilonka i Ty się nareszcie doczekałaś:-)Miałam iść spać, ale jestem w takiej euforii, że musiałam wrócić na kompa i się pochwalić! W końcu poczułam!!!!!!!! Pierwsze ruchy które wyczułam, a tak od razu sadził w brzuch, że nawet Andrzej czuł i widać było delikatnie, że się ktoś dobija od środka Niesamowite uczucie :-) Chyba dzisiaj nie usnę...
Oj jak fajnieMiałam iść spać, ale jestem w takiej euforii, że musiałam wrócić na kompa i się pochwalić! W końcu poczułam!!!!!!!! Pierwsze ruchy które wyczułam, a tak od razu sadził w brzuch, że nawet Andrzej czuł i widać było delikatnie, że się ktoś dobija od środka Niesamowite uczucie :-) Chyba dzisiaj nie usnę...