reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
GRATULUJE!
ja dopiero jutro sie dowiem...chociaz nie wiadomo, bo wlasnie zalezy czy lekarz bedzie mial mozliwosc spojzenia tu i owdzie ;)No chyba ze powie mi znowu ze on jescze nie teraz mowi tylko po 22 tygodniu :| lubi sie upierac to trzeba mu przynac.

reklama
podziwiam kataszonka;-), natomiast ja wiele lat pasjonuje się sztukami walki, nie mam żadnego pasa, dana itp, ale lubię te sporty, na studiach miałam okazję poznać kilka różnych technik;-) na zajęcia z jogi zabrała mnie kiedyś kumpelka, ciekawa sprawa, choć uważam nie dla mnie:-) wolę zgłębiać tajniki mojego mistrza Brucea Lee JEET KUNE DO:-) hhiiihihhi

ja narazie ze trzy razy poczułam dzidzię i chcę więcejjjjjjjjjj:-:)-:)-( pocieszam sie tym że niektóre z was są jakiś dwa trzy tygodnie do przodu w przebiegu ciązy, a dzieci błyskawicznie rosną więc zacznę czuc cześciej i wyraźniej, przedwczoraj poczułam jak leżałam na plecach i mialam ręce na podbrzuszu, jak się obróciła dzidzia potem pół godziny leżałam i wyczekiwałam co dalej...narzie nic:-(

ja narazie ze trzy razy poczułam dzidzię i chcę więcejjjjjjjjjj:-:)-:)-( pocieszam sie tym że niektóre z was są jakiś dwa trzy tygodnie do przodu w przebiegu ciązy, a dzieci błyskawicznie rosną więc zacznę czuc cześciej i wyraźniej, przedwczoraj poczułam jak leżałam na plecach i mialam ręce na podbrzuszu, jak się obróciła dzidzia potem pół godziny leżałam i wyczekiwałam co dalej...narzie nic:-(
Nie smutaj Kochana ja od miesiąca wylegiwałam się z ręką na podbrzuszu i czekałam na jaki kolwiek ruch i w końcu wyczekałam raz dziś rano i drugi nie dawno :-) Jeszcze troszkę i Ty też poczujesz :tak:

tamtego dnia, kiedy poczulam duuuuze bole podbrzusza, polozylam sie zeby rozluznic brzuch i....nie wiem ale chyba to byl dzidzius...bardzo fikał i kopał zawolalam siostre zeby potwierdzila czy tez to czuje...tez czula...nie wiem jednak czy to to. Ale wiem napewno ze to nie to samo co bulgotki gazowe. Potem na drugi dzien znowu czulam. Ale potem dwa dni nic nie czulam ( i dlatego zaczelam sie bac o dzidzie, ze to bole to cos zlego). Wczoreaj czulam i dzis tez w autobusie. Nie wiem jednak czy to to....

Nasze odczucia są najważniejsze, nie słucham mądrali co mówią, ze to moje pierwsze dziecko i czesto mogę mylić się w ocenie, czy to ono się rusza, czy to żołądek pracuje hehehe dzięki Majsii za słowa otuchy;-)

podziwiam kataszonka;-), natomiast ja wiele lat pasjonuje się sztukami walki, nie mam żadnego pasa, dana itp, ale lubię te sporty, na studiach miałam okazję poznać kilka różnych technik;-) na zajęcia z jogi zabrała mnie kiedyś kumpelka, ciekawa sprawa, choć uważam nie dla mnie:-) wolę zgłębiać tajniki mojego mistrza Brucea Lee JEET KUNE DO:-) hhiiihihhi
hehe ;) wazne ze masz pasje. Ostatnio ogladalam na chyba discovery ( ? ) o sztukach walki ( byl jakis maraton) i spodobal mi sie jeden rodzaj, ale nie pamietam jaki, bo pierwszy raz o tm slyszalam. Ale powiem ci, ze pieknie to wygladalo... ( to byl pokaz z brońmi i kobiety akurat prezentowaly )Moja przyjaciolka trenowala karate i miala jakiestam osiagniecia, nawet na zawodach. Za to powiem ci ze bliskie mi sa sztuki walki ze wzgledu na rodzine mojego Artura, w ktorej kazdy cos ma z tym wspolnego. Tylko szczerze mowiac to co oni robia to dla mnie nie sa sztuki walki tylko rodzaj sportu ale nie sztuka. Trenuja kick boxing i boks, jego brat rodzony jest mistrzem polski, a cioteczny mistrzem polski w kick boxingu :) A Artur jako jedyny nie trenuje :p

hehe ;) wazne ze masz pasje. Ostatnio ogladalam na chyba discovery ( ? ) o sztukach walki ( byl jakis maraton) i spodobal mi sie jeden rodzaj, ale nie pamietam jaki, bo pierwszy raz o tm slyszalam. Ale powiem ci, ze pieknie to wygladalo... ( to byl pokaz z brońmi i kobiety akurat prezentowaly )Moja przyjaciolka trenowala karate i miala jakiestam osiagniecia, nawet na zawodach. Za to powiem ci ze bliskie mi sa sztuki walki ze wzgledu na rodzine mojego Artura, w ktorej kazdy cos ma z tym wspolnego. Tylko szczerze mowiac to co oni robia to dla mnie nie sa sztuki walki tylko rodzaj sportu ale nie sztuka. Trenuja kick boxing i boks, jego brat rodzony jest mistrzem polski, a cioteczny mistrzem polski w kick boxingu :) A Artur jako jedyny nie trenuje :p
no tak boks to nie sztuka heheh a zwłaszcza tajski boks o zgrozo byłam obejrzec trening tam nie ma żadnych zasad, ale Aikido, Karate Shotokan, Judo tak;-) za tym nie stoi bicie mo... tylko głębsza filozofia hiihhi ale tak jak mówisz wszystko sprowadza się do pasji, ważne żeby znaleźć dla siebie coś odpowiedniego:-)

mój mąż trenuje (ekhm tzn trenował, bo ostatnio to ternuje przytulanie się do mnie:-D) judo... i nawet w ramach randki zabrałam go kiedyś na Galę Boksu:-D nawet mi się spodobało i razem z tłumem krzyczałam i sie podniecałam:-D:-D:-D

reklama
Trzymajcie swoje piękne kciukowce jutro mam badanko o 11 oby zapalenia nie było i żeby zrobiła mi w końcu tą cytologie

Do góry