reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
witam moim faworytem jest Milenka tylko troche w innym wydaniu Milusa ( tata jest czechem ), chlopiec (bedzie tylko polska wersja) -Jasio pozdrawiam wszystkie lutowki i wasze truskaweczki

moja wizyta jutro o 12 30 juz nie moge sie doczekac:),To jest jedyne USG ktore robia w norwegii, mam nadzieje ze trafie na kompetentnego lekarza i powiem co sie kryje miedzy nozkami Groszka:). milej niedzieli

moja wizyta jutro o 12 30 juz nie moge sie doczekac:),To jest jedyne USG ktore robia w norwegii, mam nadzieje ze trafie na kompetentnego lekarza i powiem co sie kryje miedzy nozkami Groszka:). milej niedzieli
W takim razie będe trzymać jutro mocno kciuki, ja w piątek mam usg połówkowe, na które idę z mężem i już się nie mogę doczekać bo w końcu lekarz spróbuje określić płeć mojego robaczka:-)

Majsii : Jeśli mówiąc " imię Kazimierz ma brzydkie znaczenie " masz na mysli to że oznacza ono " niszczyć pokój" To muszę cie naprostować . W językach słowiańskich takie znacznie niekoniecznie miało negatywny wydźwięk . " Niszczyć , niweczyć pokój" Oznaczało również wprowadzanie ruchu , energiczność i żywiołowość . Innymi słowy imię to oznacza osobę w okół której coś się dzieje . Proszę nie odczytywać Znaczenia imion słowińskich z WIKIPEDII dosłownie . Kiedyś POKÓJ nie oznaczał jedynie wyrazem przeciwstawnym do WOJNY i KŁÓTNI . Słowo mir oznaczało zarówno pokój polityczny jak i np nudę , bezruch i brak jakiejkolwiek akcji . Więc imię Kazimierz nie ma BRZYDKIEGO ZNACZENIA . Takie stwierdzenie jest bezmyślne i ukazuje komplety bark wiedzy na temat naszych korzeni .

A poza tym zmieniliśmy zdanie co do imienia dla dziewczynki :) Przeforsowałam KALINĘ !!!

reklama
No przecież ja jestem spokojna ... ale drażni mnie publiczne wyrażanie opini na tematy o których nie ma sie pojęcia ... ciebie nie pysia ? Jakby ktoś napisał że "Tokio hotel to odwieczna ikona heavy metalu" ?Nie zirytowało by cię to ? Dla mnie przodkowie i korzenie odgrywają ważną rolę w życiu . Dlatego nie pozwolę szerzyć błędnych opini na ten temat ! I basta ..

Do góry