reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
siuniab skoro jesteś kosmetyczką to mam pytanie do ekspertki :-) strasznie pogorszyła mi się cera już od dawna miałam problemy a teraz jest wysyp syfów :-( strasznie mnie to dołuje, czy moge zrobić jakiś zabieg, maski itp.?? będe wdzięczna za odpowiedź
wiem, ze nie wszytkie mozna robic.Szczegolnie uzywac jakistam preparatow. Ale o tym powie ci kosmetyczka :p

ja kupilam ostatnio jescze zel do nog i stop bo juz mnie bola i puchna :(

reklama
Właśnie jutro wracam do pracy po dłuuugiej przerwie, najpierw 1,5 miesiąca zwolnienia, bo nie byłam w stanie pracować, a potem 3 tygodnie urlopu.
Lekki stresik mam, ale chce popracować. Motywuje mnie to, że chcę mieć potem gdzie wracać, no i ostatnio dostałam podwyżkę i chciałabym, żeby mi się średnia do macierzyńskiego poprawiła. Tak w ogóle bardzo lubię swoją pracę, a wypadnięcie na 1,5 roku (tyle wychodzi z okresu ciąży i macierzyńskiego) to w moim zawodzie bardzo dużo.

Właśnie jutro wracam do pracy po dłuuugiej przerwie, najpierw 1,5 miesiąca zwolnienia, bo nie byłam w stanie pracować, a potem 3 tygodnie urlopu.
Lekki stresik mam, ale chce popracować. Motywuje mnie to, że chcę mieć potem gdzie wracać, no i ostatnio dostałam podwyżkę i chciałabym, żeby mi się średnia do macierzyńskiego poprawiła. Tak w ogóle bardzo lubię swoją pracę, a wypadnięcie na 1,5 roku (tyle wychodzi z okresu ciąży i macierzyńskiego) to w moim zawodzie bardzo dużo.

To fajnie :-)
Ja też mam to szczęście, że bardzo lubię swoją pracę :tak: Na szczęście mam też świetną kierowniczkę i ona mi sama radzi, abym sobie odpoczywała i cieszyła się tym wyjątkowym okresem ciąży, bo w końcu nie zdarza się co dziennie. A po porodzie to obowiązków tylko przybędzie. Dodatkowo moja firma jest bardzo pro-rodzinna i wiem, że mam gdzie wracać ;-) I wrócę z ogromną przyjemnością :-)

:-D:-DDziewczyny dla tych wszystkich, ktore sie niepokoja kiedy poczuja ruchy, chcialam powiedziec, ze ja takie wyraznie ruchy (wiedzialam ze to sa wlasnie ruchy , nie jakies smerania, babelki itd) poczulam dopiero w 20 tygodniu i od tej pory czuje juz intensywnie caly czas co kilka godzin... czasem delikatnie czasem bardzo mocne kopy,ze az krzykne z zaskoczenia. ;-);-)

Takze wydaje mi sie,ze te kotre sa pierwszy raz w ciazy nie maja sie co spieszyc bo takie prawdziwe ruchy i kopy mozna poczuc dopiero wydaje mi sie od ok 20 tygodnia :-D:-D

a ja to dziś w nocy miałam taki erotyczny sen ale normalnie takie że masakra.....on był taki przystojny i miał taki duży.....szeroki uśmiech......laski normalnie az się nie poznaje jak zwierzun aż chce mi się normalnie...iść spać

To fajnie :-)
Ja też mam to szczęście, że bardzo lubię swoją pracę :tak: Na szczęście mam też świetną kierowniczkę i ona mi sama radzi, abym sobie odpoczywała i cieszyła się tym wyjątkowym okresem ciąży, bo w końcu nie zdarza się co dziennie. A po porodzie to obowiązków tylko przybędzie. Dodatkowo moja firma jest bardzo pro-rodzinna i wiem, że mam gdzie wracać ;-) I wrócę z ogromną przyjemnością :-)

ja tez swoja lubialam... ale szefowa raczej nieprzyjemna jest, wiec moze to i lepiej ze juz u niej nie pracuje.Zdziera kase, ( zwierza sie ze ma problemy finansowe i to chyba ma byc usprawiedliwienie tego czemu tak malo placi) wyplaca tak malo, za naprawde duza robote, ktora fakt jest dla mnie przyjemnoscia, ale na tygodniu trzeba trzy razy jezdzic po szkole to zabieralo mi 3 godziny z dnia, bo nie mam samochodu i musze polegac na komunikacji miejskiej. jak dojde do siebie i dzidzia juz da mi troszke wytchnienia to znajde mze cos w moim fachu :p

reklama
Do góry