reklama
Moja przyjaciółka - kosmetyczka kiedyś mi powiedziała że nie wolno depilować woskiem niczego jak się jest w ciąży. Ale nie wiem dlaczego nie można.
Pójdź do kosmetyczki to na pewno wszystko wyjaśni i może zaproponuje jakiś cudowny zabieg
Pójdź do kosmetyczki to na pewno wszystko wyjaśni i może zaproponuje jakiś cudowny zabieg
Majsii
Fanka BB :)
No to ja pomarudzę bo normalnie Wam zazdroszczę :d
Ja już się nie mogę doczekać kiedy poczuję Maleństwo
Nie ma to jak być w gorącej wodzie kompanym
Ja już się nie mogę doczekać kiedy poczuję Maleństwo
Nie ma to jak być w gorącej wodzie kompanym
Anisen
kochamy Cię mocno
Z tego co wiem to w ciąży nie depiluje się woskiem na ciepło bo mogą popękać naczynka oraz może to spowodować przedwczesne skurcze. Za to wosk na zimno według mojej kosmetyczki można :-). A ja i tak mam mechaniczny bo wole sama w domu zrobic zamach na np nogi ;-)Moja przyjaciółka - kosmetyczka kiedyś mi powiedziała że nie wolno depilować woskiem niczego jak się jest w ciąży. Ale nie wiem dlaczego nie można.
_Pysia_
Fanka BB :)
Moja gin też stwierdziła, ze mam brać co chce, moge pogadać z farmaceutą, albo sugerować sie ceną, bo wszystko to jeden kit i do tego mam żelazo.Ja brałam Feminatal a od trzech dni biorę Centrum Materna :-) Zdaje się że nie ma większego znaczenia jakie witaminy bierzemy. Wszystkie te kompleksy mają bardzo podobny skład. Tak powiedział mój ginek a potem Pani w aptece.
Ja dostałam dodatkowo 1000 mg magnezu extra :-)
Dziewczyny krew z nosa w tym okresie ciąży to bardzo częsta przypadłość. Jednak kontrolujcie sobie wyniki krwi, bo to się tylko wydaję ,że to trochę krwi, al jak jest często to z teg osię robi konkretna utrata krwi.
reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
rany to moja Kingusia będzie jak kosmitka .
muszę już zacząć składać na perukę
muszę już zacząć składać na perukę
Podziel się: