reklama
rossa
Fanka BB :)
Ruchy czuję już bardzo wyraźnie, zazwyczaj wieczorem, kiedy siedzę lub leżę, ja się nie kręcę to dzieciaczek może wtedy buszowac. To jest naprawdę niesamowite uczucie:-)
rossa
Ja wizytę u gina mam za 2 tygodnie, ale wczoraj miałam założony holter do mierzenia ciśnienia i chodzę z nim po domu. Jestem okablowana, urządzenie co jakiś czas buczy i strasznie się przez to nie wyspałam, no ale cóż jak trzeba to trzeba
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Teraz nie ma bata dzidzia musi się ładnie dla mamusi ustawic do zdjęcia;-):-)ostatnio dostalam zdjecie ale tylko glowy i to z gory :|
O matko mnie by szlak trafił jakby mi coś buczało Ale co zrobić jak trzeba Oby wszystko było ok;-)Ja wizytę u gina mam za 2 tygodnie, ale wczoraj miałam założony holter do mierzenia ciśnienia i chodzę z nim po domu. Jestem okablowana, urządzenie co jakiś czas buczy i strasznie się przez to nie wyspałam, no ale cóż jak trzeba to trzeba
double_aga
to do d... taki lekarz, a masz na jakiego zmienić? i czy ten ma dobrą opinię wśród pacjentów?
ma dobrą, jest super specjalistą podobno od leczenia niepłodności, ale już ciąże go tak bardzo nie interesują i nie poświęca im tyle czasu co próbującym zajść w nie kobietom...
double_aga
w końcu i ja mogę się dopisać ) od kilku dni czuję takie wyraźne pukanie od środka )) aż mi się morda cieszy ))) :-)
double_aga
Tak sobie mysle ze chyba czas sie przedstwaic skoro sledze wasze brzusie juz jakis czas ale jakos nigdy do tej pory nie mialam odwagi sama zabrac glosu...
My mamy due date na 02.18.2010 wiec rybka jak nic hehe:-)
Staram sie rozkminic jak to wszystko tutaj dziala...cale to wklejanie itd...
Wszystkim przyszlym mamom gratuluje i zycze aby dzidzie zdrowe byly.My z mezem bardzo chcielibysmy chlopca ale sie zobaczy...! 1pazdz.mam USG wiec trzymam kciuki.
pozdrawiam
Agnieszka
mamy ten sam termin rozpakowania i następne usg mam 2.10 więc dzień po Tobie Aga ))
samych dobrych chwil na forum i przez całą ciążę!
Czarodziejka
Monika gratuluję Syneczka )))
Chłopcy są super..zreszta jakie znacznie ma płec....mi sie wydaje ze u nas tez bedzie drugi synek i wcale z tego powodu żył sobie nie podcinam....dla mnie wazne zeby dzidziuś był zdrowy i Kochany...
A presja innych sie nie przejmuj...ja w tej ciązy tez doswiadczam czegos takiego ze musi byc dziewczynka bo mam syna..i kazdy tylko dopytuje co bede miala..jakby to bylo najwaznijesze...polowa z tych ludzi dowie sie jak urodze..niech poprzebieraja nogami do lutego )))
Chłopcy są super..zreszta jakie znacznie ma płec....mi sie wydaje ze u nas tez bedzie drugi synek i wcale z tego powodu żył sobie nie podcinam....dla mnie wazne zeby dzidziuś był zdrowy i Kochany...
A presja innych sie nie przejmuj...ja w tej ciązy tez doswiadczam czegos takiego ze musi byc dziewczynka bo mam syna..i kazdy tylko dopytuje co bede miala..jakby to bylo najwaznijesze...polowa z tych ludzi dowie sie jak urodze..niech poprzebieraja nogami do lutego )))
reklama
plastelinka5
Ale fajnie,że znacie już płeć ) Ja mam wizytę dopiero 25 i mam nadzieję,wtedy będzie już coś wiadomo (w końcu 20 tydzień)
Termin mam na razie walentynkowy,ale zobaczymy po wizycie pewnie się coś przesunie.Czujecie już swoje maluszki? Macie jakieś imiona w zanadrzu ?
Termin mam na razie walentynkowy,ale zobaczymy po wizycie pewnie się coś przesunie.Czujecie już swoje maluszki? Macie jakieś imiona w zanadrzu ?
Podziel się: