reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
ja mam usg w poniedzielek 14 , czyli za 8 dni i tez sie dowiem cio tam sie w brzuszku ukrywa... Juz nie moge sie doczekac, jupiii

Ja byłam pewna, że to TO kiedy tydzień temu mały smyrnął mnie w okolicach pępka tak bliżej skóry... Jelito by chyba nie dało tak rady :-D

Kochana jak już poczujesz to nie da się przegapić:tak: Takiego uczucia nigdy nie czułaś będziesz pewna że to to:tak::-)Na początku się przestraszyłam niestrawność albo jelita strasznie dziwne uczucie ale jak ten odruch się powtarzałał co kilka sekund bylam pewna:-) teraz czuje coraz silniejsze ruchy dwa razy dziennie ale nie martw się Twój dzidziuś na pewno się rusza tylko tak delikatnie że nie czujesz ale lada dzień poczujesz:tak:Zobaczysz:tak::-)
dzięki patrycja oboje z mężem bardzo na to czekamy i jesteśmy bardzo niecierpliwi

Monika- gratuluje i strasznie zazdroszcze kolejnej lutoweczce, ktora zna plec swojego maluszka:))) Co do reakcji Twoich bliskich, to obawiam sie, ze u mnie w rodzinie moze byc podobnie....za tydzien moja bratowa rodzi synka...dla moich rodzicow to pierwszy wnuk, ale mama jak dowiedziala sie ze bedzie chlopak to tez nie kryla rozczarowania i jakiegos dziwnego zalu....zla na nia bylam straszecznie.....i podejrzewam, ze jesli u nas tez bedzie chlopak to reakcja bedzie taka sama....

reklama
Ooooj nie , Patrycja nie jest sama w swoim pożeram wszytsko :D Ja sie śmiałam że mój pies jest odkurzacz , a teraz to ja sie tak zachowuje ... mama je orzeszki , cap jej garstke ! Kocur obgryza kurczaka , cap skrzydełko ! Czekolada ?! Nie otwarta jeszcze ? Niemozliwe ... o już otwarta , i juz pusty papierek :D ...
Hehehe ... tak to jest ...
Witam Dziewczyny.Jak byłam w ciąży to miałam ochotę na różne dziwne rzeczy.Moja ulubiona kanapka przykładowo:ser żółty,musztarda,wędlina,dżem.Po 10 minutach zagryzałam ogórkiem kiszonym któy następnie popijałam mlekiem albo jogurtem.Potrafiłam o 23 iść i gotować ryż na mleku bo miałam akurat ochotę,w 2 połowie ciąży miałam niepohamowaną chęć na słodycze.Musiałam mieć w domu zawsze 2 czekolady,2 rodzaje ciastek i jakieś batony.No ale jak się później okazało to już były początki cukrzycy ciążowej niestety...
Dziewczyny przy okazji jeśli bym mogła prosić:
Bebiko - Bo zdrowe dzieci to szczęśliwe dzieci
Z góy dzięki.Pozdrawiam i życzę spełenienia kulinarnych zachcianek :)

A jeżeli chodzi o płeć dzidzi,będąc jeszcze młodą dziewczyną w szkole średniej zawsze kiedy myślałam o przyszłości byłam przekonana że chcę mieć synka.Gdy byłam w ciąży było mi kompletnie wszystko jedno czy będzie chłopiec czy dziewczynka byle by zdrowe było.Ale jakoś tak podświadomie czułam że będzie chłopczyk.No i miałam rację :D

Ostatnia edycja:
Do góry