reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
ja mam usg w poniedzielek 14 , czyli za 8 dni i tez sie dowiem cio tam sie w brzuszku ukrywa... Juz nie moge sie doczekac, jupiii

Ja byłam pewna, że to TO kiedy tydzień temu mały smyrnął mnie w okolicach pępka tak bliżej skóry... Jelito by chyba nie dało tak rady :-D

Kochana jak już poczujesz to nie da się przegapić:tak: Takiego uczucia nigdy nie czułaś będziesz pewna że to to:tak::-)Na początku się przestraszyłam niestrawność albo jelita strasznie dziwne uczucie ale jak ten odruch się powtarzałał co kilka sekund bylam pewna:-) teraz czuje coraz silniejsze ruchy dwa razy dziennie ale nie martw się Twój dzidziuś na pewno się rusza tylko tak delikatnie że nie czujesz ale lada dzień poczujesz:tak:Zobaczysz:tak::-)
dzięki patrycja oboje z mężem bardzo na to czekamy i jesteśmy bardzo niecierpliwi

Monika- gratuluje i strasznie zazdroszcze kolejnej lutoweczce, ktora zna plec swojego maluszka:))) Co do reakcji Twoich bliskich, to obawiam sie, ze u mnie w rodzinie moze byc podobnie....za tydzien moja bratowa rodzi synka...dla moich rodzicow to pierwszy wnuk, ale mama jak dowiedziala sie ze bedzie chlopak to tez nie kryla rozczarowania i jakiegos dziwnego zalu....zla na nia bylam straszecznie.....i podejrzewam, ze jesli u nas tez bedzie chlopak to reakcja bedzie taka sama....

reklama
Ooooj nie , Patrycja nie jest sama w swoim pożeram wszytsko :D Ja sie śmiałam że mój pies jest odkurzacz , a teraz to ja sie tak zachowuje ... mama je orzeszki , cap jej garstke ! Kocur obgryza kurczaka , cap skrzydełko ! Czekolada ?! Nie otwarta jeszcze ? Niemozliwe ... o już otwarta , i juz pusty papierek :D ...
Hehehe ... tak to jest ...
Witam Dziewczyny.Jak byłam w ciąży to miałam ochotę na różne dziwne rzeczy.Moja ulubiona kanapka przykładowo:ser żółty,musztarda,wędlina,dżem.Po 10 minutach zagryzałam ogórkiem kiszonym któy następnie popijałam mlekiem albo jogurtem.Potrafiłam o 23 iść i gotować ryż na mleku bo miałam akurat ochotę,w 2 połowie ciąży miałam niepohamowaną chęć na słodycze.Musiałam mieć w domu zawsze 2 czekolady,2 rodzaje ciastek i jakieś batony.No ale jak się później okazało to już były początki cukrzycy ciążowej niestety...
Dziewczyny przy okazji jeśli bym mogła prosić:
Bebiko - Bo zdrowe dzieci to szczęśliwe dzieci
Z góy dzięki.Pozdrawiam i życzę spełenienia kulinarnych zachcianek :)

A jeżeli chodzi o płeć dzidzi,będąc jeszcze młodą dziewczyną w szkole średniej zawsze kiedy myślałam o przyszłości byłam przekonana że chcę mieć synka.Gdy byłam w ciąży było mi kompletnie wszystko jedno czy będzie chłopiec czy dziewczynka byle by zdrowe było.Ale jakoś tak podświadomie czułam że będzie chłopczyk.No i miałam rację :D

Ostatnia edycja:
Do góry