reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Dziewczyny a ja się pochwalę, wczoraj byłam na 4D, obraz z 4D był niewyrazny bo dzidzia za mała ale na 3D było ok, bedziemy mieli synka, Kubusia :) u mnie wszyscy byli nastawieni na córke i troche sie niektórzy rozczarowali i dali mi to odczuc (co nie było miłe, bo powinni sie cieszyc ze z dzidzią ok a nie stroic fochy ze sa zawiedzeni ) a my sie cieszymy z naszego Kubunia, pozdrawiam dziewczynki
Gratuluję!!! To wspaniała wiadomość,ze będzie synuś
Sama mam synka, kórego kocham do szaleństwa
, a teraz mi wszystko jedno jaka płeć będzie.

reklama
a ja się zawiodłam... byłam na wizycie, usg trwało 3 minuty, lekarz spieszył się na urlop... :((( sprawdził tylko, czy serduszko bije i szyjkę i koniec... nie wiem ile mierzy maluszek, czy wszystko ok... dał mi zwolnienie na 30 dni, mimo, że wszystko ok i kazał je przedłużać aż do 28 tygodnia i nie przytyć za dużo, żeby nie obciążać szyjki :(((

zastanawiam się, czy dobrym pomysłem jej zmiana lekarza, to już kolejna wizyta jak czuję się po prostu olana, lekarz mnie nie kojarzy (rozumiem, ma za dużo pacjentek, nie musi przecież, ale ma przed sobą historię całą na papierze i w komputerze), pyta się co wizytę, który to poród, jak moje drogi oddechowe, bo zgłaszałam chorobę (sic! ja???)... i mam leżeć... bez powodu, po prostu, zapobiegawczo :(

a ja się zawiodłam... byłam na wizycie, usg trwało 3 minuty, lekarz spieszył się na urlop... :((( sprawdził tylko, czy serduszko bije i szyjkę i koniec... nie wiem ile mierzy maluszek, czy wszystko ok... dał mi zwolnienie na 30 dni, mimo, że wszystko ok i kazał je przedłużać aż do 28 tygodnia i nie przytyć za dużo, żeby nie obciążać szyjki :(((

zastanawiam się, czy dobrym pomysłem jej zmiana lekarza, to już kolejna wizyta jak czuję się po prostu olana, lekarz mnie nie kojarzy (rozumiem, ma za dużo pacjentek, nie musi przecież, ale ma przed sobą historię całą na papierze i w komputerze), pyta się co wizytę, który to poród, jak moje drogi oddechowe, bo zgłaszałam chorobę (sic! ja???)... i mam leżeć... bez powodu, po prostu, zapobiegawczo :(
Masakryczny lekarz:szok: Jak on mógł Cię tak potraktować:no: to się w głowie nie mieści:no:

kataszaone- nie matw sie....mam to samo....ostatnio nastroj juz ciut lepszy, ale na seks jakos nie mam wiekszej checi... i nie mam z tego takiej przyjemnosci jak kiedys...az dziwne, bo jal czytam to co pisza tu wszystkie lutoweczki, to powinnam byc teraz za kazdym razem w 7.niebie....

double_aga powinnas zmienić lekarza jeżeli nie jestes zadowolona z wizyt u niego to przecież on ma cię "prowadzić" przez ciąze a nie żebyś się jeszcze smucila lub co gorsza denerwowała tymi wizytami!

Cześć dziewczynki:) mam pytanie:-) Czy leci wam już siara z piersi??:eek: dzisiaj zauważyłam, no sporo jej wycieka:szok: zaczynam się już czuć jak ciężarówka:-D przez pierwsze 3 miesiące okropne mdłości miałam, jak tylko wchodziłam do domu, witałam się z toaletą:sorry: pod koniec 3 miesiąca na szczęście ustały, ale nie jadam mięsa, chociaż bardzo je lubiłam:-( Jakie witaminy po odstawieniu kwasu foliowego przyjmujecie??

reklama
Do góry