kataszaone
nowa mama
wlasnie jescze nie leci, ale tez slyszalam ze to normalne jakby juz leciala. mama mnie sie pyta czesto czy juz mi leci, a dla mnie narazie to jest jakas abstrakcja wiec z lekko kpiaca mina mowie ze "nie no mamo nic mi jescze nie leci" - ale kiedys ciaza byla abstrakcja teraz tylko czekac na siare. Za to moje piersi sa zupelnie inne, mam bardzo ciemne brodawki ( co szczerze mowiac ucieszylo mnie, bo nie lubialam rozowych ) teraz wygladaja bardziej kobieco ( nie chodzi o rozmiar, ale o ksztalt, nabiraja ksztaltu kobiecego a nie nastolatki )
Hmmm, ja nie odstawiam kwasu foliowego z tego wzgledu ze go nie przyjmuje ( w czystej postaci) tylko przyjmuje wlasnie kompleks witamin z kwasem foliowym a do tego biofer-folic ( zelazo z witamina c i z kwasem foliowym). Specjalnie zainteresowalam sie tym, czy moze ie za malo go biore ale w samych tych witaminach jest juz wiecej niz pisza ze wystarcza ( jesli chodzi o dawke dzienna)
Hmmm, ja nie odstawiam kwasu foliowego z tego wzgledu ze go nie przyjmuje ( w czystej postaci) tylko przyjmuje wlasnie kompleks witamin z kwasem foliowym a do tego biofer-folic ( zelazo z witamina c i z kwasem foliowym). Specjalnie zainteresowalam sie tym, czy moze ie za malo go biore ale w samych tych witaminach jest juz wiecej niz pisza ze wystarcza ( jesli chodzi o dawke dzienna)
Ostatnia edycja: