reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

piękna i romantyczna.... w tym wątku niekoniecznie rozważna

fajny sen żużaczku, mi natomiast nic ciekawego niestety sie nie śni ostatnimi czasy, ale może dziśjak się skupię ;)

reklama
marta a on rzeczywiscie cos wyszczupla ??? czy to taki pic tylko ??? no i jak z cellulitem bo przeciez w lecie na ta moja pomarszczona d.u.p.e kostiumu nie załoze bo obciach !!!!!!!!!!!

Ja tez uzywalam tego kremu Vichy i bylam zadowolona, teraz nic nie uzywam , bo mi sie nie chce a cellulit sobie rosnie ::)

a ja z tej serii co ma Marta antycelulitowy z Avonu to ja mam przeciw rozstępom i też podobno jest dobry przy regularnym stosowaniu...ale mi to niestety nie wychodzi :mad: bo czasem sie posmaruje, a czasem nie, a rozstępy jak były tak są....i z pewnością będą :(

reklama
Skąd te ceny na allegro. Te kremy, które pokazałyście są normanie 2 razy droższe ???.

Ja chyba zakupię mustelle bo mam rozstępy na piersiach. Zrobiły mi się chyba pod sam koniec ciąży, przed porodem :mad:. W ciąży używałam mustelę tą zapobiegającą i na brzuchu tylko dwa, ale na piersi nie stosowałam :mad:.

A swoją drogą jak pomyślę o naszych dziewczynkach ile męczarni przed nimi aby być piękną to szlak mnie trafia. Trzeba być zadbanym, chociażby dla siebie samej, ale niestety żyjemy w kraju w którym wygląd zewnętrzny jest niezmiernie ważny :mad:.

Do góry