reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

piękna i romantyczna.... w tym wątku niekoniecznie rozważna

Mój też pracuje z babami, ups przepraszam dziewczynami ;D, do tego ma asystentkę ::). Niektóre dziewczyny są bez partnerów no bo kiedy maja ich szukać jak non stop pracują. Taki kolega z pracy to dobry kąsek, to samo środowisko, dochody, oboje zajęci. Dziewczyny zawsze zadbane dobrze ubrane. No ale nie karmią małej dziewczynki, która w trakcie jedzenia robi prrrrryyyyyyy.  Mężowi ufam ale tym babom nie. :police: A zazdosna jestem strasznie, zwłaszcza, że maż potrafi oczarować kobiety, co przydaje się w urzędach.
Ja się piękna nigdy nie czułam i żadne zapewnienia tego nie zmieniły. Teraz wyglądam jeszcze gorzej co mnie dołuje i niestety nie mobilizuje :mad:. Na dodatek rodzice wychowali mnie w przekonaniu, że wygląd zewnętrzny nie ma znaczenia, co oczywiście jest bardzo zdrowym poglądem niestety w naszym społeczeństwie coraz rzadziej spotykanym :mad:.

reklama
agata806 pisze:
Na dodatek rodzice wychowali mnie w przekonaniu, że wygląd zewnętrzny nie ma znaczenia, co oczywiście jest bardzo zdrowym poglądem niestety w naszym społeczeństwie coraz rzadziej spotykanym :mad:.
W stu procentach się z Tobą zgadzam Agatko...

AGATA no własnie, co z tego, ze ufamy swoim męzom, skoro nie kazda kobieta ma wpojony tak zwany kodeks etyczno honorowy. :(
Szlag mnie trafia, bo Tomasz wczoraj sie smiał, że ta nowa tak sie naperfumila, ze nie mógł odychać. No ciekawa jestem dla kogo tak sie oblewa? Wole myslec, ze po prostu brzydko pachnie i swój zapach tak zabija >:D Ja nie moge uzywac moich ulubiionych perfum, bo Witon zaraz prycha i krzywi sie przy cycu - choc umiarkowanie je dawkuję. Włosów tez codziennie nie układam - bo mały i tak mi je masakruje..... bluzeczki stare, bo i tak cały czas poplamione zupkami...... :-[ :-[ :-[

Żużaczku ja mam podobnie. Włos spięty żeby nie przeszkadzał bo Julka jak tylko ma okazję to je ciągnie. Ciuchy wygodne bo często leżę z Julką na podłodze na kocu i przecież nie będę się wygłupiać z nie wiadomo czym.I jak męża nie ma to łaże do 9 nieubrana bo później dosypiam z Julką i właśnie idę jeszcze lulu.

Dziewczyny ja podobnie jak wy tzn.: wlos rozczochrany jakies dresy no jak jakas jedza. ;D
uswiadomilyscie mi ze pasowalo by choc jakas fryzurke strzelic.
bo przeciez ten moj jak tak na mnie patrzy to sie moze ktoregos dnia wystraszyc i jeszcze bidula ucieknie.dzis strzele makijaz zobaczymy co powie po powrocie.
I jeszcze wlosy tez zrobie!!!!!!!!!
Tylko czy synus pozwoli?

a mi sie nie chce !!!!

włosy proszą sie o umycie i przeproszenie ze szczotką, dres uciaprany z kaszki, bluzka potargana i ja sie dziwie ze mój mężus ochoty na sex nie ma :D

Żużaczku baby to się czasami dziwinie zachowują. Nie są w stanie znieść zdrady ale facet z dzieckiem działa jak afrodyzjak ::). A przecież za tym dzieckiem jest jego mama.

A ja ostatnio nawet nie ubieram sie przed kaszką w czyste ciuchy bo to nie ma sensu. Marysia je ją rano i bym do wieczora chodziła pochlapana :p.

a mi się dzisiaj sniło.... ze na moim punkcie zeswirowal młodzieniec... piekny.... nadobny.....Słowak. I zastanawiałam się czy aby na tej Słowacji nie zostac ::) Ale facet był....oooooooooooooccccccccccccchhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...................................

Żużaczku a skąd wiadomo, że Słowak? ;D, Tam jacyś ci faceci są tacy sobie, przynajmniej ci, których ja spotkałam.

reklama
Do góry