reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

piękna i romantyczna.... w tym wątku niekoniecznie rozważna

Agata wiesz co u mojej siostry ciotecznej w pracy taka babka rozprowadza niektore rzeczy z Avonu za smieszne ceny, blyszczyki po 5zł itp i to akurat jest za 25zl a jest jeszcze takie na rozsteoy i celulit,cena w promocji z katalogu 40zl a u niej za 15zl, nie wiem skad te kosmetyki...wole nie wnikac ale na pewno nie przeterminowane bo to nowosc, mozer od miesiaca w katalogu

reklama
Hej dziewczyny ja mam fatalne straszne rozstępy wszedzie doradzcie czym smarowac czy co bo jak tak dalej nic nie bede to o plazy na wakacjach i basenie moge zapomniec za nic sie taka nie pokaze plis powiedzcie co jest skuteczne

Na istniejące rozstępy nic nie pomoże można je po prostu spłycić(zabiegi w gabinecie kosmetycznym) albo po pewnym czasie same zbledną. ja też mam na brzuchu ale na szczęście zrobiły się już bardzo niewidoczne ale niestety są .

hej
własciwie calkowicie nic nie zlikwiduje rozstepów, ale sa kosmetyki ktore moga je troche wygładzic i ujednolicic.
Jeśli jesteś bardzo ambitna i bardzo zdeterminowana oraz nie karmisz już piersią, możesz kupić błoto z alg, smarować nim brzuch i owinąwszy go przezroczystą folią spożywczą, siedzieć w takim kompresie 45 min (sześć-osiem seansów, co najmniej raz w tygodniu). Od alg rozstępy bledną, szybciej spala się tłuszcz, skóra robi się bardziej elastyczna i jędrna, a ty dostajesz więcej energii.

poza tym masz link do tego tematu:
https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,1363.0.html

dzis wlasnie w pytaniu na śniadanie były tematy kometyczne o urodzie itp i byl tez ten doktorek jako ekspert co robi operacje na tych babkach w programie "chcę byc piękna" czy jakos tak i właśnie mówił ze sporo do niego kobitek dzwoniło, które niadawno urodziły i walczą z rozstępami i pytały go co można z tym zrobić a on wyjechał z jakas plastyką brzucha, czyli po naszemu z tego co zrozumiałam to poprostu przeszczep skóry bleee, wycinaja skóre z brzucha tą brzydka z rozstępami a przeszczepiają jakaś lepsza z innego miejsca, najczęsciej chyba z ud, z tym ze ja na udach tez mam rozstepy ::) :mad: :p

Ja tez ogadałam i mysle ze moze to i dobre tylko co z tymi które chca miec wiecej dzieci co po kazdej ciazy przeszczepy to braknie skóry do tych przeszczepów w koszt tez niezły a u mnie tez nie wiem skad by przeszczepił bo na udach tez mam a zreszta to nie dla mnie

dla mnie tez zdecydowanie nie, chyba ze kiedys jak bede bogata ;D jakis laser czy cos, jesli rozstepy beda mi az tak przeszkadzac, na razie poki chodze z zakrytym brzuchem i nie mam perspektywy i mozliwosci odkrycia brzucha na plazy to luzik ;)

ja na szczęście rozstępy mam baaaaaaaaaaardzo malusie i do tego całkiem blade, więc spoko, a na operację zmniejszenia brzucha, ud i tyłka mój mąż powiedział że chyba zwarjowałam i mi na łeb padło i on mi nie pozwoli i ma być jak jest, a jak juz się upieram to niech sobie nogami pomacham to się rozładuje i mi głupie pomysły może przejdą ;D

reklama
Ja tak jak Gaga, rozstepy mam na brzuchu i niewielkie i do tego blade wiec ich prawie nie widać. I mąż mówi to samo, że jest dobrze, więc nie ma co zmieniać:) Aczkolwiek jak i tak wiem lepiej, że mogłoby być trochę mniej tego brzuszka. Ale na operację chyba bym się nie zdecydowała.

Do góry