reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i romantyczna.... w tym wątku niekoniecznie rozważna

Agata wiesz co u mojej siostry ciotecznej w pracy taka babka rozprowadza niektore rzeczy z Avonu za smieszne ceny, blyszczyki po 5zł itp i to akurat jest za 25zl a jest jeszcze takie na rozsteoy i celulit,cena w promocji z katalogu 40zl a u niej za 15zl, nie wiem skad te kosmetyki...wole nie wnikac ale na pewno nie przeterminowane bo to nowosc, mozer od miesiaca w katalogu

reklama
Hej dziewczyny ja mam fatalne straszne rozstępy wszedzie doradzcie czym smarowac czy co bo jak tak dalej nic nie bede to o plazy na wakacjach i basenie moge zapomniec za nic sie taka nie pokaze plis powiedzcie co jest skuteczne

Na istniejące rozstępy nic nie pomoże można je po prostu spłycić(zabiegi w gabinecie kosmetycznym) albo po pewnym czasie same zbledną. ja też mam na brzuchu ale na szczęście zrobiły się już bardzo niewidoczne ale niestety są .

hej
własciwie calkowicie nic nie zlikwiduje rozstepów, ale sa kosmetyki ktore moga je troche wygładzic i ujednolicic.
Jeśli jesteś bardzo ambitna i bardzo zdeterminowana oraz nie karmisz już piersią, możesz kupić błoto z alg, smarować nim brzuch i owinąwszy go przezroczystą folią spożywczą, siedzieć w takim kompresie 45 min (sześć-osiem seansów, co najmniej raz w tygodniu). Od alg rozstępy bledną, szybciej spala się tłuszcz, skóra robi się bardziej elastyczna i jędrna, a ty dostajesz więcej energii.

poza tym masz link do tego tematu:
https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,1363.0.html

dzis wlasnie w pytaniu na śniadanie były tematy kometyczne o urodzie itp i byl tez ten doktorek jako ekspert co robi operacje na tych babkach w programie "chcę byc piękna" czy jakos tak i właśnie mówił ze sporo do niego kobitek dzwoniło, które niadawno urodziły i walczą z rozstępami i pytały go co można z tym zrobić a on wyjechał z jakas plastyką brzucha, czyli po naszemu z tego co zrozumiałam to poprostu przeszczep skóry bleee, wycinaja skóre z brzucha tą brzydka z rozstępami a przeszczepiają jakaś lepsza z innego miejsca, najczęsciej chyba z ud, z tym ze ja na udach tez mam rozstepy ::) :mad: :p

Ja tez ogadałam i mysle ze moze to i dobre tylko co z tymi które chca miec wiecej dzieci co po kazdej ciazy przeszczepy to braknie skóry do tych przeszczepów w koszt tez niezły a u mnie tez nie wiem skad by przeszczepił bo na udach tez mam a zreszta to nie dla mnie

dla mnie tez zdecydowanie nie, chyba ze kiedys jak bede bogata ;D jakis laser czy cos, jesli rozstepy beda mi az tak przeszkadzac, na razie poki chodze z zakrytym brzuchem i nie mam perspektywy i mozliwosci odkrycia brzucha na plazy to luzik ;)

ja na szczęście rozstępy mam baaaaaaaaaaardzo malusie i do tego całkiem blade, więc spoko, a na operację zmniejszenia brzucha, ud i tyłka mój mąż powiedział że chyba zwarjowałam i mi na łeb padło i on mi nie pozwoli i ma być jak jest, a jak juz się upieram to niech sobie nogami pomacham to się rozładuje i mi głupie pomysły może przejdą ;D

reklama
Ja tak jak Gaga, rozstepy mam na brzuchu i niewielkie i do tego blade wiec ich prawie nie widać. I mąż mówi to samo, że jest dobrze, więc nie ma co zmieniać:) Aczkolwiek jak i tak wiem lepiej, że mogłoby być trochę mniej tego brzuszka. Ale na operację chyba bym się nie zdecydowała.

Do góry