reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

piękna i romantyczna.... w tym wątku niekoniecznie rozważna

mój mąż to z samymi młodymi laskami pracuje, jedyna starsza to jego szefowa ::)

reklama
żużaczek pisze:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D mój maz tez dzielnie twierdzi ze jestem najpiekniejsza.... na oczy cos mu padło ;D ;D ;D

mój tez mnie tak pięknie okłąmuje, ale on ma jedno oko po wypadku prawie niesprawne, więc może widzi mnie pół ;D ;D ;D ;D

no mój tez co chwila z róznymi pannami ma do czynienia, raz przyszła taka siksa i sie rozgląda po zakładzie to sie jej pytam słucham a ona dalej sie rozgląda i pyta sie czy jest ten młody pan bo ona chce sobie zdj zrobić ale chce zeby Paweł jej zrobił ::) no to se mysle ze jak ja Ci zdj zaraz zrobię !!! to odechce Ci sie tego młodego pana na szczęście teściowa widziała moją mine i zaraz dziewuche wzieła do studia i sama jej zdj zrobiła, wzrokiem to ją chyba 4x zabiłam ;D ! Ta laska w stanie była przyjść kiedy indziej byle on jej zdj zrobił :mad: No mój męzuś jest zdolny ale tak mnie ta panna wkurzyła !! W ogóle ja to zazdrośnica jestem okrutna !!!!

Ja tez troszke zazdrosna(tylko cicho zeby sie moj nie dowiedzia ::), ale wiecie ze:
"nie ma miłosci bez zazdrości" :laugh:

a jak mój mąż dzwoni z pracy (codziennie :) to mu każę mówić, kocham cie żono, tak kochanie tylko ciebie i malutką :) oczywiście to żarcik, ale czasami sie śmiejemy i on tak mówi :)

No cóż mój mąż pracuje z samymi chłopami tylko w pokoju. Ale w banku pracuje wiele bab. Jak jeszcze nie był moim męzem to coż... niektóre chciały się z nim umówic.A że jest informatykiem to każda może zadzwonić i nasciemniać ,że coś ma z kompem.Na szczęscie wiedzą ,ze już jest zajęty.Nie obnosiliśmy się ze swoim związkiem i niewiele osób wiedziało ,ze jesteśmy razem dlatego ,że razem pracowalismy.

reklama
Arabella, mój też... A oprócz tego, że ma z nimi zajęcia na uczelni, to jeszcze jeździ w teren na praktyki. Teraz w maju nawet na trzy tygodnie...

Do góry