reklama
gaga
uzależniona
żużaczek pisze:;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D mój maz tez dzielnie twierdzi ze jestem najpiekniejsza.... na oczy cos mu padło ;D ;D ;D
mój tez mnie tak pięknie okłąmuje, ale on ma jedno oko po wypadku prawie niesprawne, więc może widzi mnie pół ;D ;D ;D ;D
justyna
Fanka BB :)
no mój tez co chwila z róznymi pannami ma do czynienia, raz przyszła taka siksa i sie rozgląda po zakładzie to sie jej pytam słucham a ona dalej sie rozgląda i pyta sie czy jest ten młody pan bo ona chce sobie zdj zrobić ale chce zeby Paweł jej zrobił : no to se mysle ze jak ja Ci zdj zaraz zrobię !!! to odechce Ci sie tego młodego pana na szczęście teściowa widziała moją mine i zaraz dziewuche wzieła do studia i sama jej zdj zrobiła, wzrokiem to ją chyba 4x zabiłam ;D ! Ta laska w stanie była przyjść kiedy indziej byle on jej zdj zrobił No mój męzuś jest zdolny ale tak mnie ta panna wkurzyła !! W ogóle ja to zazdrośnica jestem okrutna !!!!
No cóż mój mąż pracuje z samymi chłopami tylko w pokoju. Ale w banku pracuje wiele bab. Jak jeszcze nie był moim męzem to coż... niektóre chciały się z nim umówic.A że jest informatykiem to każda może zadzwonić i nasciemniać ,że coś ma z kompem.Na szczęscie wiedzą ,ze już jest zajęty.Nie obnosiliśmy się ze swoim związkiem i niewiele osób wiedziało ,ze jesteśmy razem dlatego ,że razem pracowalismy.
Ż
żużaczek
Gość
UUUUUUUUUUUUUUUU ;D ael temat zapodałam.... ;D ;D ;D
reklama
Podziel się: