reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

piękna i romantyczna.... w tym wątku niekoniecznie rozważna

justyna nie Musteli nie uzywalam, jakies Gerbery, Fissany i inne swinstwa i na poczatku bylo spoko, tylko dopiero tak jak Agata mowi zauwazylam na sam koniec ciazy juz przed porodem te na brzuchu, a wczesniej mialam tylko na biodrach....
A jak ta Mustela skuteczna????? a jest taka nie zapobiegajaca rozstepom tylko je redukujaca????

reklama
są dwa z musteli przeciw rozstępom i na rozstępy, ja używałam w ciąży tego pierwszego 1x dziennie czasem rzadziej i nie mam najmniejszego rozstępiku! Podobno są skuteczne i duzo osób sobie chwali ...... w aptece mozna kupić !! nie należą do najtanszych ale tańszy jest chyba niz Vichy ! juz nie pamiętam ile ja płaciłam ! ale bardzo wydajny !

Tak te kremy musteli to ok 100, ale czasami w aptekach są promocje i kosztują np,. 10% taniej. U mnie tak jest i płaciłam ok 90. Jest taki krem na rozstępy w małej buteleczce ale jego stosuje sie już na istniejące i dlatego jest wydajny. Muszę go kupić.

Tak też musteli. Te kremy musteli to chyba wszystkie w podobnej cenie, ok 100. Na pewno nie można ich kupować w aptekach w centrach handlowych bo tam starsznie drogo.

reklama
Do góry