reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i romantyczna.... w tym wątku niekoniecznie rozważna

I jeszcze coś takiego:
Pierwszy dzień:

Śniadanie: pół grejfruta,1 grzanka z masłem

lunch: 1/2 kubka od kawy(to jest obowiązująca miarka,dalej będę pisała kk)tuńczyka w sosie własnym,1 grzanka bez masła

obiad: 200g mięsa(obojętnie jakiego),1 kk gotowanej fasoli szparagowej,1kk buraczków z octu,1 małe jabłko

deser: 1kk lodów waniliowych

Drugi dzień:

śniadanie: 1 jajko na twardo,1 grzanka bez masła,1 banan

lunch: 1kk twarożku grani,5 słonych krakersów

obiad: 1 gotowana kiełbasa,1kk brokułów,1/2kk gotowanej marchewki,1 banan

deser: 1/2kk lodów waniliowych

Trzeci dzień

śniadanie: 5 słonych krakersów,1 plaster żółtego sera,1 jabłko

lunch: 1 jajko na twardo,1 grzanka bez masła

obiad: 1kk tuńczyka w sosie własnym,1 kk buraczków z octu,1kk gotowaneg kalafiora,1/2  melona

deser:1/2 kk lodów waniliowych

Dietę stosujemy 3 dni w tygodniu(najlepiej stosować od poniedziałku do środy).Pozostałe dni można jeść normalnie,tzn.dowolne produkty ale ilości w miarę przyzwoite!!!
W trakcie diety można pić dowolneilości wody niegazowanej,herbatę i kawe.
Ubytek wagi ok.2,5-4,5 na tydzień.Średnio 6-8 kg w miesiącu.
Powodzenia!!!

reklama
Tylko jakoś nie ma natchnienia na żadną. Ale ostatnio ćwiczę codziennie brzuszki i to już wyczyn:)

Żużaczku, może Bibi ma racje i ta kobietka bedzie stara i brzydka:)

Marta calkiem calkiem te dirtki tylko ze ja jakos tez cos leniwa jestem.
Chyba mam juz dosc zimy.ale na wiosne obiecuje sie wziac za siebie przecierz 70kg przy wzroscie164 to chyba jeszcze da sie strawic?

chodzilo mi o dietki a nie rirtki hi hi..
żużaczek chyba sie gdzies zaszyl i przezywa :D
żużaczku nie martw sie teraz szczuplosc nie jest modna

marta a dlakogo ta dzieta, bo dla mamus karmiacych to chyba nie.... greperfuit i serki perdzielki.... :mad: ;D ;D

to chyba dla mam butelkowych :)

mi jakos diety nie pasuja, jedyne co to zrezygnowac ze slodyczy i troche mniej jesc ale to co lubie a nie to co musze w diecie :p

rany ja to każda diete zastosuje ale chyba musze przestać karmić, a jak przestane karmić to chyba sobie zrobie po prostu głodówke na początek, żeby skórczyc żołądek, a potem dopiero dietka, ostro się wezmę

żużaczku pomysl sobie, tak na pocieszenie ze oprocz slubnego masz jeszcze 2 facetow dla ktorych jestes najpiekniejsza.oni sa szczezy i jak moja Julia mowi ze nie jestem grobatylko troszke sadelka mi trzeba poobgryzac :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D mój maz tez dzielnie twierdzi ze jestem najpiekniejsza.... na oczy cos mu padło ;D ;D ;D

Do góry