reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i romantyczna.... w tym wątku niekoniecznie rozważna

Ja żadnej diety nigy nie stosowałam a powinnam. Jak już to po prostu staram się mniej jeść. Był taki czas że tylko duży jogurt w pracy jadłam z musli, paczka musli nie wystarczała na tydzień ;D. A tak tyłek rośnie ale ja uwielbiam jeść i chodzić do różnych knajp i próbować jedzonko ::).

reklama
O Matko agatka Ty tak jak ja. Też jogurt i pełno musli, a z mężusiem wprost uwielbiamy się zajadać w różnorakich knajpkach. I efekty widać, oj widać..... u mnie, bo on to na w-fie spali.

Na pewno nie poleciłabym diety cambridge, bo mimo ,iż trochę schudłam ,to potem przytyłam jak nigdy, :mad: a ile ta dietka kosztowała, to szok.

A mam koleżankę, która ma tak silną wolę jeżeli chodzi o jedzenie że ja przy niej czuję się jak grubas :p a jakaś straszna chyba nie jestem bo rozmiary to różnie 34-38. A ona nosi rozmiar 34 albo i nawet czasami pewnie jeszcze mniej a łyka biedna jakieś tabletki ze sterydami więc o tycie bardzo łatwo. Dodam że ma ok 170 cm wzrostu. Podziwiam ją i w ogóle wszystkie dziewczyny co jakieś dietki stosują bo do tego twardym trzeba być nie miętkim ;).

ja tu nic nie poradze bo my tez z męzusie co wekend to jakas knajpka, pizzeria itp albo do Czech do knajpek mniam mniam ! Teraz juz dawno nie bylismy nigdzie :(
Ja czasami nic nie jadłam przez cały dzien tylko woda niegazowana, potem na drugo dzien jabłka jogurty itp ale ja mam słomiany zapał wiec dla mnie chyba tylko taka dieta w 5 min. wchodzi w grę !! ;D

a ja nie mam zamiaru sie odchudzac. Mordowac się i złościc... po co?
wogóle jakas nabuzowana jestem... wczoraj meza przelaciałam az sie zdwiwil.... ;D

Muszę przyznać, że nigdy nie stosowałam żadnaj diety. No może tuczącą to tak. Ale marne efekty miałam.
Za to ciąża i jedna i druga przyczyniły się do tego, że mam 10 kilo więcej i jest mi z tym dobrze...
Narazie dopóki karmię nie ograniczam się w jedzenu. A później się zobaczy...
Także z dietkami i ja Wam nie pomogę...

chyba musze się wziaść za siebie.... do męża działu przychodzi pracowac jakas nowa babka....wrrrrrrr........ ;D

No no tak sobie czytam i musze stwierdzic ze nekaja mnie te same przypadlosci co was.
ale coz juz sie przyzwyczailam do mojego brzuchola -przeciez mialam go 9 m-c.co nie znaczy ze tez chcialabym sie go pozbyc.wlosow zawsze mialam duzo O0 ale tez lysieje.najgorsze jest to ze lenie sie jak pies na wiosne :laugh:wszedzie moje klaki,blee
żużaczku a mozze ta babka bedzie stara i brzydka?

reklama
Mi też przydałaby się jakaś dietka, ostatnio znalazłam dwie u lipcówek:
DIETA AMERYKAŃSKA

Śniadanie godz 10.00
-filiżanka świeżo zaparzonej kawy naturalnej lub słabej herbaty żadnych dodatków
-topiony serek o ulubionym smaku - 50g
-pomidor

Drugie śniadanie godz 12.00
-1jajko ugotowane na twardo lub miękko bez soli
-pomidor

Przekąska godz 14.00
-jabłko

Obiadokolacja godz 16.00
-20 dag chudego twarogu z ziołami ale bez soli
-pomidor

Wieczorem godz 20.00
-kieliszek czerwonego wytrawnego wina

Diete stosuje sie przez 5 dni i codziennie sie je to samo.Nastepnie w sobote i niedziele jemy co chcemy ale ograniczamy sie do 1000kcl i unikamy wtedy tluszczy, slodkiego itp

Do góry