Dwójeczka2
Fanka BB :)
Nie.zrobiłam wczoraj (8 dni po pettingu) badanie beta hcg dla pewności, wyszło <2,30. myślicie że powtórzyć dla pewności?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie.zrobiłam wczoraj (8 dni po pettingu) badanie beta hcg dla pewności, wyszło <2,30. myślicie że powtórzyć dla pewności?
Nie .zrobiłam wczoraj (8 dni po pettingu) badanie beta hcg dla pewności, wyszło <2,30. myślicie że powtórzyć dla pewności?
zrobiłam wczoraj (8 dni po pettingu) badanie beta hcg dla pewności, wyszło <2,30. myślicie że powtórzyć dla pewności?
Zależy też dużo od rodzica. Ja np odbywałam takie rozmowy z Mamą jako nastolatka.Nie .
I między innymi dlatego tak bardzo czekam na wychowanie seksualne w szkołach. By poziom skrajnej niewiedzy o własnym ciele był coraz mniejszy
Zależy też dużo od rodzica. Ja np odbywałam takie rozmowy z Mamą jako nastolatka.
Mam dwoje synów, jeden 10 lat drugi mały. I ze starszym też czekają Nas zaraz rozmowy na temat edukacji seksualnej bo uważam, że rodziców też się na po coś(chociaż my już zaczęliśmy z Nim rozmawiać na ten temat) To tak samo jakby się nie rozmawiało z córką i okresie, podpaskach, pierwszym zauroczeniu itd. Rodzic zawsze jest na 1 linii.
Ja mówione miałam i z dziećmi też będę rozmawiała bo obecna edukacja szkolna woła o pomstę do nieba...Ze mną np nikt nie rozmawiał.
I jak gadałam z wieloma moimi znajomymi też. A rodzice raczej wszyscy wykształceni itd.
Wiec nawet nie chce wiedzieć jak to wygląda na jakiś głębokich wsiach![]()
Tak, zgadzam się. I wszystko byłoby ok gdyby każdy rodzic podchodził do tych spraw w ten sposób. Ze mną moja mama rozmawiała, ale wiem, że z niektórymi koleżankami z klasy nikt nie rozmawiał.Zależy też dużo od rodzica. Ja np odbywałam takie rozmowy z Mamą jako nastolatka.
Mam dwoje synów, jeden 10 lat drugi mały. I ze starszym też czekają Nas zaraz rozmowy na temat edukacji seksualnej bo uważam, że rodziców też się na po coś(chociaż my już zaczęliśmy z Nim rozmawiać na ten temat) To tak samo jakby się nie rozmawiało z córką i okresie, podpaskach, pierwszym zauroczeniu itd. Rodzic zawsze jest na 1 linii.
Cos ci dalo, ze wysmialas osobe z zaburzeniami?Ja pierdziele nawet się kłuje i kasę płaci za badanie chociaż fizycznie nie ma szans na ciążę. Chyba pójdę się w gaciach poocierać po męża to może znów będę w ciąży![]()
Rozbawiona 9 powinno byćCos ci dalo, ze wysmialas osobe z zaburzeniami?
Bo teraz sama brzmisz jak “Rozbawiona (12)”