reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Petting

reklama
Mnie bardziej zastanawia jak ktoś, kto posługuje się nazewnictwem jak petting (co nie jest aż tak prostym nazewnictwem) i pisze w miarę składne zdania - nie wie jak dochodzi do zapłodnienia.
Może wie ale zaburzenie psychiczne nie pozwala racjonalnie myśleć.

Ostatnia edycja:
Na miliard trylionów procent ( uwierz, że to cholernie dużo ) nie jesteś w ciąży i nie ma nawet 0,00000000000000000000000000001% szans na to, żebyś otarła się chociaż o możliwość zajścia w ciążę.
Plemniki partnera musiałyby być mocniejsze od Supermena z domieszką Hulka i Spidermana.
Dziekuje bardzo za pomoc. Planuje wybrać się do psychologa ale cały czas mam wrażenie, ze jest trochę lepiej z tym. Jednak znowu kończę w momencie gdy strasznie i panicznie się stresuję. Chyba serio muszę się za to wziąć.

Może wie ale zaburzenie psychiczne nie pozwala racjonalnie myśleć.
Niestety ale mam wrażenie że tak właśnie jest. Ja czytałam dużo o tych sprawach, jednak gdy pojawia się jakaś taka sytuacja, tracę zdolność racjonalnego jej ocenienia. Na razie nie decydujemy się z partnerem na pełen stosunek, więc nie myślałam o antykoncepcji. Myślałam że taki petting jest bezpieczny.

Niestety ale mam wrażenie że tak właśnie jest. Ja czytałam dużo o tych sprawach, jednak gdy pojawia się jakaś taka sytuacja, tracę zdolność racjonalnego jej ocenienia. Na razie nie decydujemy się z partnerem na pełen stosunek, więc nie myślałam o antykoncepcji. Myślałam że taki petting jest bezpieczny.
Znajdź jakiegoś psychologa online jeśli masz problem z dojazdem czy coś. Na prawdę dobrze dla Ciebie, gdybys się zajęła tym. Samo nie przejdzie, to wątpliwe.
Co chwila piszesz tu posty i część osób Cię po prostu wyśmiewa 🤷‍♀️

Znajdź jakiegoś psychologa online jeśli masz problem z dojazdem czy coś. Na prawdę dobrze dla Ciebie, gdybys się zajęła tym. Samo nie przejdzie, to wątpliwe.
Co chwila piszesz tu posty i część osób Cię po prostu wyśmiewa 🤷‍♀️
Chyba będę musiała coś z tym zrobić. Sama czuję się wykończona psychicznie tym wszystkim. Dziękuję za pomoc. Jestem spokojniejsza.

reklama
Nie wydaje mi się żeby to był dobry pomysł w tej sytuacji. Oni mają pewnie po 20 lat albo i nie. Więc po co chłopak ma robić wazektomię?
Już wiele osób pisało, że dziewczyna w pierwszej kolejności powinna iść do psychiatry i psychologa 🤷‍♀️
Myślę, że po tabletkach antykoncepcyjnych, plus wkładce, plus trzech tytanowych prezerwatywach, plus wazektomia i nawet tabletce po (wszystko na raz) i tak dziewczyna będzie się bać ciąży po ocieraniu przez bieliznę 🫣
Ciekawe jak to jest w „tytanowej prezerwatywie” 😏
press satisfying GIF

Do góry