reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Petting

Ja mówione miałam i z dziećmi też będę rozmawiała bo obecna edukacja szkolna woła o pomstę do nieba...
W 4 klasie jak byłam, na lekcji WDŻ (osobno chłopcy i dziewczęta ) było tak, że jakaś babka przyniosła na lekcje chłopięca, sztuczne dildo i pokazywała jak zakładać prezerwatywę to chłopacy Szczali ze śmiechu . Natomiast Nam rozdała podpaski i na tym się skończyło :).
Ja z edukacji seksualnej pamietam, ze tez byly te sztuczne penisy, ale ze byly w kolorach wszystkich ras, zeby bylo poprawnie politycznie (chodzilam do szkoly w Anglii). I tez wszyscy mieli beke. Tak ze na zachodzie to tez lezy, mozna nawet powiedziec, ze serial “Sex Education” bardzo realistycznie pokazuje ten temat.
Fajnie, ze twoja mama z toba o tym rozmawiala, ale obawiam sie, ze jestes raczej wyjatkiem, przynajmniej jesli chodzi o nasze pokolenie

reklama
A czy ty zdajesz sobie sprawę z tego, że ta dziewczyna zakłada co chwilę inne konta od jakiegoś pół roku, jak nie jeszcze dłużej i co kilka dni pisze to samo? I NIC do niej nie dociera. NIC.
Nie zdaje, bo az tak sie nie przygladam, co sie tu dzieje, by dostrzec jakies patterny. Ale ty jestes moderatorem, wiec fair enough. No, w kazdym razie to chyba potwierdza, z jak zaburzona jednostka mamy do czynienia, nie wiem, czy to usprawiedliwia do podsmiechujek

Ja z edukacji seksualnej pamietam, ze tez byly te sztuczne penisy, ale ze byly w kolorach wszystkich ras, zeby bylo poprawnie politycznie (chodzilam do szkoly w Anglii). I tez wszyscy mieli beke. Tak ze na zachodzie to tez lezy, mozna nawet powiedziec, ze serial “Sex Education” bardzo realistycznie pokazuje ten temat.
Fajnie, ze twoja mama z toba o tym rozmawiala, ale obawiam sie, ze jestes raczej wyjatkiem, przynajmniej jesli chodzi o nasze pokolenie
Czy w tej poprawności politycznej, czarny/brązowy był większy a żółty najmniejszy? 😏

Nie zdaje, bo az tak sie nie przygladam, co sie tu dzieje, by dostrzec jakies patterny. Ale ty jestes moderatorem, wiec fair enough. No, w kazdym razie to chyba potwierdza, z jak zaburzona jednostka mamy do czynienia, nie wiem, czy to usprawiedliwia do podsmiechujek
Uwierz, wiele razy pisałam jej różne rady i nic. Za każdym razem mówiła, że skorzysta z nich, a i tak tego nie zrobiła. Wielokrotnie usuwała konta i zakładała nowe z tym samym tematem, bo się zorientowała, że jako moderatorzy widzimy jej IP i wszystkie przypisane do niego konta (chyba że zostanie usuniete lub korzysta z innego internetu lub urządzenia). To wygląda już jak trolling od bardzo dawna. Pomoc była oferowana, nigdy nie skorzystała. I tak – to ta sama osoba. Każda jej odpowiedź wygląda identycznie w każdym temacie. Jeśli ktoś naprawdę potrzebuje pomocy, to ją przyjmuje.

reklama
No to co proponujesz w takim razie?
Bo przecież jej do psychiatry nie wyślesz przymusowo.

Do góry