reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Perfekcyjna Pani Domu;)

Nie wiem gdzie to napisać to napisze tutaj.
Niedawno Agulka podawała linki gdzie można podpatrzeć jak pomalować mieszkanie zeby powiększyć itd. Na stronie Śnieżki można poprosić o poradę. Opisałam jaki mamy pokój, jakie meble, podlogę i oto co babeczka mi odpisała :
"Witam serdecznie,

jesli pokoj jest stosunkowo dobrze nasłoneczniony to ja proponowałabym
połączyć 2 kolory z Barw Natury a mianowicie Wiatr Południa oraz
Jaśminowa Aleja.
Może Pani pomalować np 3 ściany Jaśminową Aleją a jedna widokową, może
przy której stoi kanapa, Wiatrem Południa. I na tej właśnie ścianie
można namalować jakiś wzór. Musiałaby Pani zakupić taki szablon np
drzewa (jest wiele dostepnych) i namalowac go na tej scianie kolorem
Jaśminowa Aleja.
Myślę że wyglądałoby piękne, i nadałoby elegancji kawalerce.
Zamiast koloru Wiatr Południa można również zastosować Kwiaty Orientu.
To już w zależności kto co lubi.

Pozdrawiam i życzę przyjemnego malowania.

--
Magdalena Dzik
Fabryka Farb i Lakierów Śnieżka SA
Dział Marketingu"

Muszę zostawić sobie maila do wiosny:-)

reklama
ale ta maszynka co Justyna chce jest droższa dlatego bo ma pełno bajerów coś w stylu robot kuchenny i dlatego jest droższa a te za 150-200 mają chyba tylko funkcję do mielenia mięsa i dodatkowo chyba jeszcze do placków i nic pozatym:no:

ale ta maszynka co Justyna chce jest droższa dlatego bo ma pełno bajerów coś w stylu robot kuchenny i dlatego jest droższa a te za 150-200 mają chyba tylko funkcję do mielenia mięsa i dodatkowo chyba jeszcze do placków i nic po za tym:no:

Dziewczyny potrzebuję sprawdzonego, ale DOSKONAŁEGO środka do czyszczenia......... kuchenki, gazówki, piekarnika......itp......... muszę za jakiś czas doprowadzić do "błysku" stary sprzęt kuchenny i sprzedać

reklama
Dziewczyny potrzebuję sprawdzonego, ale DOSKONAŁEGO środka do czyszczenia......... kuchenki, gazówki, piekarnika......itp......... muszę za jakiś czas doprowadzić do "błysku" stary sprzęt kuchenny i sprzedać
a z czego masz plyte? taka emaliowana(?),czy z tych chromowanych/srebrnych? Jak kupowalam swoj piec to kupilam takie mleczko do czyszczenia tych srebrnych rzeczy i jest swietne, nie rysuje, usowa wszelkie brudy, na koniec tylko wytrzec do sucha szmatka i juz

Do góry