reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Perfekcyjna Pani Domu;)

A ja mam biedronkę na drugim końcu miasta i nie chce mi się tam iść z buta:zawstydzona/y: a jak mam jechać samochodem to wolę do galeri tam jest carfur i rossman no i cała masa sklepików z szmatkami i butami więc wszystko w jednym miejscu:tak: ale muszę wreszcie się zmobilizować i wybrać do tej biedrony skoro tyle jej produktów zachwalacie;-)

reklama
Ja też do biedronki tylko samochodem mogę podjechać, dlatego zapamiętuje i jak się uzbiera (lub będe w pobliżu) to zakupię.

A ja mam biedronkę na drugim końcu miasta i nie chce mi się tam iść z buta:zawstydzona/y: a jak mam jechać samochodem to wolę do galeri tam jest carfur i rossman no i cała masa sklepików z szmatkami i butami więc wszystko w jednym miejscu:tak: ale muszę wreszcie się zmobilizować i wybrać do tej biedrony skoro tyle jej produktów zachwalacie;-)

Niby konin to zadupie, ale w sumie tych biedronek mamy kupe. Chociaz wiadomo, jak sie idzie tam na zakupy to zwykle jakies wlasnie wieksze sie robi i tak trzeba jechac i tak (Na szczescie mam prawko i samochod od lutego jezdze wszedzie).

Ale, ale..co do rossmanna. Ja szukajac kiedys na stronie wizaz.pl, w dziale 'kosmetyk wszech czasów'.. znalazlam kilka swietnych kosmetyków :p zmywacz do paznikci migdałowy, krem do stóp z łojem z jelenia, mleczko do demakijażu o wiele lepsze od garniera.. Serio, serio. Polecam sprawdzic na KWC opinie tych tanich kosmetyków, są swietne.
Kiedys jeszcze kupowalam taki spray dla dzieci do opalania, tani jak barszcz, a lepszy od nivea, ale ostatnio ciagle go nie bylo.

Ja jeszcze opowiem Wam mój patent:p
Jako,że staram się nie używać butelek itp, kupiłam Olafowi polecany przez Pana z tv bidon. Było ok, do czasu... kiedy nie mozna go bylo wyczyscic. Calkiem przez przypadek kupilam olafowi taka wode dla dzieci..to co w reklamie jest water- nasz glos ma power:p
I musze powiedziec, ze ma swietny 'cypelek':p Okazalo sie, ze butelka jest lepsza od niejednego bidonu, i jak sie ja obedrze z tej folii zewnetrznej to nawet sensownie wyglada. I jeszcze wazne.. poki sie nie ssie, to nic nie leci :p Naprawde polecam.

. Calkiem przez przypadek kupilam olafowi taka wode dla dzieci..to co w reklamie jest water- nasz glos ma power:p
I musze powiedziec, ze ma swietny 'cypelek':p Okazalo sie, ze butelka jest lepsza od niejednego bidonu, i jak sie ja obedrze z tej folii zewnetrznej to nawet sensownie wyglada. I jeszcze wazne.. poki sie nie ssie, to nic nie leci :p Naprawde polecam.
Jupik i Kubuś tak mają,ale tylko wody, tam jest taka blonka,ale jak obrucisz butelkę i naciśniesz to leci:wściekła/y:mój odkrywca wpadl na to:confused2:

Ja jeszcze opowiem Wam mój patent:p
Jako,że staram się nie używać butelek itp, kupiłam Olafowi polecany przez Pana z tv bidon. Było ok, do czasu... kiedy nie mozna go bylo wyczyscic. Calkiem przez przypadek kupilam olafowi taka wode dla dzieci..to co w reklamie jest water- nasz glos ma power:p

albo jeszcze jak uderzasz butelka o jakas powierzchnie trzymajac ja do gory nogami :wściekła/y:

Julitka juz od dluzszego czasu pija z takich butelek, bo kubki sa dla niej za male:sorry2:
faktycznie, z tych waterr nie ciekna

a uderzac tez lubi:cool:

reklama
Wyprałam białą koszulkę Adasia poplamioną od lodów czekoladowych w Domestosie:szok:, bo inne środki nie zadziałały :no:, a walczyłam z nimi ponad tydzień.:crazy: Koszulka śnieznobiała po 5 min:sorry: , bez plam i wybarwień, ma oblamówkę rękawków i szyjki brązową.:tak::tak::tak:
Dzis postanowiłam wywabić plamę z Mai siwej koszulki z napisami i rysunkiem Osiołka , równiez zabrudzoną od czekolady. Nalałam Domestos na plamy a po 5 min plama znikneła razem z kolorem szarości.:szok::szok::szok::szok:........... zamoczyłam więc całą w tym Domestosie, do którego dolałam wodę. A raz kozie smierć , skoro była juz i tak spierdzielona:eek::eek::eek:. Po 3 godzinach wyciągnęłam rózową koszulkę a aplikacje nie naruszone.:-D:-D:-D Najbardziej uradowana była Mai ................ oczywiście bo rózowa i że to jakieś czary-mary:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Polecam Domestos , ale tylko do plam na białych rzeczach:tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry