reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pediatra - zalecenia

reklama
Kurde... to maja jednak bedzie patyczak dluuuugasny po rodzicach ;-)
dzisiaj 4800, ale... za to... 66 cm :-)
Zmodyfikowalam post, bo walnelam babola :-)

Matko jedyna, jak wy to robicie ? Ja chyba pójdę do pediatry na wagę, bo nie mam na co Myszki wrzucić, ale nie sądzę, zeby 4500 g ważyła.

Karolla i cóż się dziwić, ze tak bosko chudniesz, jak Olcia ci wszystko "wyjada" :laugh: ;).

Madzia_S pisze:
Karolla i cóż się dziwić, ze tak bosko chudniesz, jak Olcia ci wszystko "wyjada" :laugh: ;).
i kto to mówi ta która szczuplutka jest jak nic, nie wiem czy spadek 1kg przez 2 tyg to boskie chudniecie ale dobre i to
chociaż mój umysł raczej humanistyvzny to wyliczyłam że 7kg przez 14 tyg powinno zejść co daje prawie 4 miesiace wiec na swoje
urodzinki w lipcu waga powinna być przedciażowa o mamo ile to czasu ::)

Szybko zleci Karolla!
Boshe 7200?!! Nieźle! Czy ty jej faktycznie samego cyca dajesz? Może Olcia po cichaczu wyjada schabowe z lodówki... ;D ;D ;D

reklama
Ehh, a my po pierwszym szczepieniu... było troche lamentu, ale niewiele - wystarczyła zatyczka w postaci smoczka, nie musiałam wyciagać "cięzszej artylerii". Teraz tylko modlić się żeby nie cierpiał "poszczepiennie".

Krzyś waży 6460g (równo 2 kg od wyjścia ze szpitala).

Poza tym pani doktor powiedziała że jest zdrowiutki i ślicznie się rozwija.
A na wysypkę - zabronila mleka (jak ja wytrzymam diete bezmleczną), poleciła oilatum (bądź inne dla alergików) do mycia i smarować całego maścią witaminową.
Niestety na temat Dermacid'u nic nie wiedziała, ale chyba mimo wszystko kupie.

Jutro wizyta u ortopedy...

Do góry