reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pediatra - zalecenia

Ewako jeny duży Bartoszek niedługo Olcie przegoni ;) i co smarowałaś emlą przed szczepieniem ?

Magduska widzisz nie martw się wchłonie się!

reklama
nie, bo sie okazalo, ze to jest na recepte :(.
I jak mówiłam tak zrobiłam, poszlam o 11 na szczepienie, a i tak do pediatry weszlam kolo 12 :mad: :mad: :mad:, ale byam z marcinem i w koncu ta wizya jakos normalnie przebiegala. A moze i w tym troche mojej winy, bo ja jestem taka w goracej wodzie kapana ::).

nie. no tę. Marcin byl rano w aptece i powiedziala, ze to na recepte. A nie kupowalam bo teraz to sobie od kumpelki wezme, bo jej juz nie jest potrzebna :)

Karolla pisze:
Popatrz a mi normalnie w aptece sprzedała ;)

Karolla, a kupiłaś czopki glicerynowe takie dla dzieci?bo ja mam tylko dla doroslych i zastanawiałam się czy odrobiny nie odkroić i dać ale pewnie lepiej kupić w aptece te w wersji dla dzieci?
a co ile są u was te nieszczęsne kupki?a bączki są?bo u nas to salwami synek strzela! ;D dodam ze ja piję koper włoski na zmiane z rumiankiem i z mieszankami ziół wiatropędnych bo sama mam czasami problemy i wiem że też przenikają z mleczkiem.
ach tek kupy...potem będą ząbki i znowu problemy, u nas na styczniówkach Filipek ma już dwa ząbki,hihihi,super!

pozdrowionka!

tak takie dla dzieci są malutkie tylko tym się różnią jak masz dla dorosłych to może zmniejsz go i tyle, Olcia też pruta jak szalona w nocy salwy
szły z pod kołderki ;) mi pediatra mówiła bym nie dawał jej żadnych herbatek tylko na trawienie bo potem gazy chcą wychodzić i dziecko moze
nie nadązać z bączkami sama piję herbatke hipp na karmienie i tam jest koper włoski ;) u nas kupka była wczoraj po czopku do dzisiaj cisza ale nie płacze
wiec nie daje jej nic niech sama zrobi zobaczymy kiedy ;) nigdy bym nie pomyślala że mała żółta kupka bedzie mnie tak absorbować ;D

reklama
Kurcze dziewczyny mój Hubert daje kupę 2-3 razy na dobę rzadką myslałam ze rozwolnionko ale nie, tak ma byc gdy karmiony na cycu. I przybiera jakos sporo Ma 7800 i 61 cm wiec podobno wsio ok. Ale czasem sa tam różne śluzowatości... Zawsze po kąpieli dostaje profilaktycznie 5 kropli espumisanu i nie ma problemów chć miewał

Do góry