reklama
nie, bo sie okazalo, ze to jest na recepte .
I jak mówiłam tak zrobiłam, poszlam o 11 na szczepienie, a i tak do pediatry weszlam kolo 12 , ale byam z marcinem i w koncu ta wizya jakos normalnie przebiegala. A moze i w tym troche mojej winy, bo ja jestem taka w goracej wodzie kapana :.
I jak mówiłam tak zrobiłam, poszlam o 11 na szczepienie, a i tak do pediatry weszlam kolo 12 , ale byam z marcinem i w koncu ta wizya jakos normalnie przebiegala. A moze i w tym troche mojej winy, bo ja jestem taka w goracej wodzie kapana :.
emla na recepte ? niemożliwe ja normalnie kupiłam bez niczego ... no chyba że inną chciałaś maść kupić .ewako pisze:nie, bo sie okazalo, ze to jest na recepte .
MonikaG
Styczniowe mamy'06
Karolla pisze:Popatrz a mi normalnie w aptece sprzedała
Karolla, a kupiłaś czopki glicerynowe takie dla dzieci?bo ja mam tylko dla doroslych i zastanawiałam się czy odrobiny nie odkroić i dać ale pewnie lepiej kupić w aptece te w wersji dla dzieci?
a co ile są u was te nieszczęsne kupki?a bączki są?bo u nas to salwami synek strzela! ;D dodam ze ja piję koper włoski na zmiane z rumiankiem i z mieszankami ziół wiatropędnych bo sama mam czasami problemy i wiem że też przenikają z mleczkiem.
ach tek kupy...potem będą ząbki i znowu problemy, u nas na styczniówkach Filipek ma już dwa ząbki,hihihi,super!
pozdrowionka!
tak takie dla dzieci są malutkie tylko tym się różnią jak masz dla dorosłych to może zmniejsz go i tyle, Olcia też pruta jak szalona w nocy salwy
szły z pod kołderki mi pediatra mówiła bym nie dawał jej żadnych herbatek tylko na trawienie bo potem gazy chcą wychodzić i dziecko moze
nie nadązać z bączkami sama piję herbatke hipp na karmienie i tam jest koper włoski u nas kupka była wczoraj po czopku do dzisiaj cisza ale nie płacze
wiec nie daje jej nic niech sama zrobi zobaczymy kiedy nigdy bym nie pomyślala że mała żółta kupka bedzie mnie tak absorbować ;D
szły z pod kołderki mi pediatra mówiła bym nie dawał jej żadnych herbatek tylko na trawienie bo potem gazy chcą wychodzić i dziecko moze
nie nadązać z bączkami sama piję herbatke hipp na karmienie i tam jest koper włoski u nas kupka była wczoraj po czopku do dzisiaj cisza ale nie płacze
wiec nie daje jej nic niech sama zrobi zobaczymy kiedy nigdy bym nie pomyślala że mała żółta kupka bedzie mnie tak absorbować ;D
Aska K
Mama Marcelka:)
buhahaa, dokladnie Karolla to samo kiedys powiedzialam Dawidowi. Mala,smierdzaca kupka a ile radosci.
reklama
basiii
Fanka BB :)
Kurcze dziewczyny mój Hubert daje kupę 2-3 razy na dobę rzadką myslałam ze rozwolnionko ale nie, tak ma byc gdy karmiony na cycu. I przybiera jakos sporo Ma 7800 i 61 cm wiec podobno wsio ok. Ale czasem sa tam różne śluzowatości... Zawsze po kąpieli dostaje profilaktycznie 5 kropli espumisanu i nie ma problemów chć miewał
Podziel się: