reklama
S
Szczęściara20
Gość
Kobity co to śa te wodniaki?? i czy są Grożne noi gdzie się pojawiają??
ja niewiem
no w końcu sie pochwalę ( bo dzis taki poruszenie na forum ze nie moge nadążyć :laugh ze mój synio waży 7200 i ma 65 cm. Zaszczepilismy sie szczepionką 5 w 1 i mam nadzieję ze bedzie ok. Nie ma plesiawek i to krostka na podniebieniu nie jest krotką tylko czymś normalnym (zapomnialam jak sie nazywa :) . Wit d3 mamy podawac co drugi dzien teraz\\\\
i sie obudził
no w końcu sie pochwalę ( bo dzis taki poruszenie na forum ze nie moge nadążyć :laugh ze mój synio waży 7200 i ma 65 cm. Zaszczepilismy sie szczepionką 5 w 1 i mam nadzieję ze bedzie ok. Nie ma plesiawek i to krostka na podniebieniu nie jest krotką tylko czymś normalnym (zapomnialam jak sie nazywa :) . Wit d3 mamy podawac co drugi dzien teraz\\\\
i sie obudził
Kachna321bum
Fanka BB :)
Duży facet, ale te nasze dzieciaczki szybko rosną. Mój tydzień temu 6600 (ważony w moje urodzinki) i już go ledwo tacham
Magduska
Mama 2 super chłopaków
Mój Misiek ma wodniaka w jąderku lewym, nie groźne jest jeśli samo się wchłonie.Mamy na to pół roku. Jeśli po pół roku będzie nadal lub się powiększy to jest na to zabieg. Ja pytałam o tego naszego wodniaczka...i nie powiększa się tylko jąderko tam zeszło. Drugi worek jeszcze pusty..
reklama
Podziel się: