reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pediatra - zalecenia

reklama
Irenko całujemy mocko mocko !!
a194.gif

Antares glowa do góry będzie dobrze trzymam kciuki za siostre!

ja niewiem
no w końcu sie pochwalę ( bo dzis taki poruszenie na forum ze nie moge nadążyć :laugh:) ze mój synio waży 7200 i ma 65 cm. Zaszczepilismy sie szczepionką 5 w 1 i mam nadzieję ze bedzie ok. Nie ma plesiawek i to krostka na podniebieniu nie jest krotką tylko czymś normalnym (zapomnialam jak sie nazywa ::)) . Wit d3 mamy podawac co drugi dzien teraz\\\\

i sie obudził :)

Mój Misiek ma wodniaka w jąderku lewym, nie groźne jest jeśli samo się wchłonie.Mamy na to pół roku. Jeśli po pół roku będzie nadal lub się powiększy to jest na to zabieg. Ja pytałam o tego naszego wodniaczka...i nie powiększa się tylko jąderko tam zeszło. Drugi worek jeszcze pusty..

reklama
Do góry