reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pediatra - zalecenia

reklama
Antares kobito przyjezdaj na gofry i wyzere czekoladowa ...ja mam taka ochote sie tym doenergetyzowac...ech buziaki nie daj sie ....

Kira ja malemu soczki podaje lyzeczka jedynie jablkowy na poczatku podalam w butli ale z lyzeczka wieksza zabaea noi maly sam juz je dzisiaj zabral mi lyzeczke i zaczal sobie do buzi wtykac ale ubaw mialam.... a wkladaj glebiej lyzeczke zeby na jezyku nie byla tylko bardziej w bok skutkuje i maly mi nie wypluwa...
p10204703fp.jpg

p10204718ex.jpg

My po wizycie u laryngologa, zapalenia ucha i antybiotyk.
Płacze były nieprawdopodobne, tak się rozżaliła biedulka że nawet w domu płakała.
Wysiadam.

Remeny wspolczuje Irence badania uszka...my tez przez to przechodzilismy, tylko ze na szczescie okazalo sie, ze to falszywy alarm. Laryngolog to wstertna baba, zero usmiechu, jak wpychala Marcelowi to zelaztwo do uszka darl sie w nieboglosy:( przez ta chwilke spocil sie caly a ja z nim. Po wyjsciu z gabinetu maly sie uspokoil w rekach tatusia, a ja roztrzesiona ryczalam cala droge do domu:(
Wycaluj Irenke i niech uszko szybko wydobrzeje!!! Sciskamy ja mocniachno!!

reklama
Dzięki Dziewczyny za pozytywne fluidy.W postaci skumulowanej przekazuję Siostrze.Zawsze troche lżej sie robi na duszy.

Myfa gdyby gofry mogły załatwić sprawe pojechabym po nie specjalnie do Sopotu.

Do góry