My po wizycie u pani doktor. Mała wyje nadal, nie chce jeść, waga stoi - od zeszłego tygodnia ciągle 5700. Mamy skierowanie na morfologie, OB, badanie moczu i do laryngologa bo widzialam że trze prawe uszko ale to chyba fałszywy trop. Coś jest nie tak, ale co? Bidusia
reklama
Zachacze Karola, ale niestety ok 5 rano. Planuje wyjechac jakoś 3, 4 zeby bylo jeszcze w miare spokojnie i nie bylo goraco, zeby Bartosz spał :. Moze jak bede wracac to wstapie, zobaczymy czy mężulek sie chociaz po nas pofatyguje >
Kurcze Remeny szkoda mi Irenki
Madzia idz lepiej do pediatry i zobacz co i jak ale sie nie martw na zapas!
My dzisiaj podaliśmy pierwszy raz 2 łyżeczki jabłuszka startego ze słoiczka i Olcia jaka zadowolona była, zobaczymy czy nic jej nie bedzie
i wtedy jutro znowu 2 ! Moze to pomoże na jej kupki ! U nas włosy są na uszkach a Tosce to chyba pediatra zazdrosci wredna baba !! ;D ;D
Madzia idz lepiej do pediatry i zobacz co i jak ale sie nie martw na zapas!
My dzisiaj podaliśmy pierwszy raz 2 łyżeczki jabłuszka startego ze słoiczka i Olcia jaka zadowolona była, zobaczymy czy nic jej nie bedzie
i wtedy jutro znowu 2 ! Moze to pomoże na jej kupki ! U nas włosy są na uszkach a Tosce to chyba pediatra zazdrosci wredna baba !! ;D ;D
o boshe.Latam jak zwariowana dzisiaj.ufffff (tłumacze sie troche przed Tobą Ewako bo ostatnio po parku smigam raz dwa - tam i z powrotem.Nawet nie mam czasu na ploteczki ;(a tak bym sobie pogadała z Tobą )
Tosia po szczepieniu bardzo ospała.
właśnie wróciłam od gina - wszytsko u mnie w porzo wiec sie nei będe rozpisywac na odzobnym wątku.
Magduska - ja też bym sie wybrała do pediatry.CO ta m - na pewno nie zaszkodzi, a będziesz spokojniejsza.
Misia - moja Tosia miała włoski na ciałku po urodzeniu i tak do konca 1 miesiaca dosyć dużo.PANI PEDIATRA wywnioskowała, że to lanugo a co za tym idzie, że Tosia jest młodsza niż jest ;D Ona (pediatra) pewnie widzi zwykle - z całym szacunkiem - łyse dzieci wiec stwierdziła, że to nalezy odnotowac - na wszelki wypadek.A może i pozazdrosciła
Moja siostra idzie jutro do szpitala
Tosia po szczepieniu bardzo ospała.
właśnie wróciłam od gina - wszytsko u mnie w porzo wiec sie nei będe rozpisywac na odzobnym wątku.
Magduska - ja też bym sie wybrała do pediatry.CO ta m - na pewno nie zaszkodzi, a będziesz spokojniejsza.
Misia - moja Tosia miała włoski na ciałku po urodzeniu i tak do konca 1 miesiaca dosyć dużo.PANI PEDIATRA wywnioskowała, że to lanugo a co za tym idzie, że Tosia jest młodsza niż jest ;D Ona (pediatra) pewnie widzi zwykle - z całym szacunkiem - łyse dzieci wiec stwierdziła, że to nalezy odnotowac - na wszelki wypadek.A może i pozazdrosciła
Moja siostra idzie jutro do szpitala
Ajm in szok!!! Bylam dzis z mym dziecieciem u dra i uwaga: waga 7300, dlugosc 69cm.... : No i czas chyba na zmiane garderoby ;D
Antares wlosow to jak sama Tosi zazdroszcze). Moj Ptysiek to ma nawet przy pupce, no i na uszkach tez
A co z siostra??!
Antares wlosow to jak sama Tosi zazdroszcze). Moj Ptysiek to ma nawet przy pupce, no i na uszkach tez
A co z siostra??!
Kachna321bum
Fanka BB :)
Remany,trzymaj się. ściskam cieplutko Ciebie i Irenkę :-*
Wiecie co?? Nie wiem czy się powinnam przyznawać, ale dziecięciu mojemu umazałam troszkę usta danonkiem (dosłownie kropelka), bo nie potrafiłam mu odmówić tak się na mnie patrzył jak jadłam, tak łapki wyciągał... Ależ on był szczęśliwy jak ten serek oblizał, wniebowzięty przez dobre 5 minut mlaskał i olizywał się z takim uśmiechem... Minęło już 2 dni i nic nie zauważyłam niepokojącego.
Wiecie co?? Nie wiem czy się powinnam przyznawać, ale dziecięciu mojemu umazałam troszkę usta danonkiem (dosłownie kropelka), bo nie potrafiłam mu odmówić tak się na mnie patrzył jak jadłam, tak łapki wyciągał... Ależ on był szczęśliwy jak ten serek oblizał, wniebowzięty przez dobre 5 minut mlaskał i olizywał się z takim uśmiechem... Minęło już 2 dni i nic nie zauważyłam niepokojącego.
reklama
Podziel się: