reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pediatra - zalecenia

reklama
ja wogóle nieznam sie na tych szczepionkach, tez chciałam Glaxo bo dostałam w szpitalu program szczepień właśnie tego producenta ale jak poszłam do przychodni to okazało sie, że wszystkie mamy biora Pentaxim i jest na stanie w przychodni a na Glaxo to musze mieć receptę więc zdecydowałam sie na Pentaxim, zresztą wszystkie szczepionki chronią przed tymi samymi chorobami

tak tak zgadza sie.Tylko mi sie wydawało, ze jest glaxo li i jedynie.A tu taka niespodzianka.Swoją droga glaxo to bogata firma wiec trudno sie dziwić, ze maja TAKĄ promocję.... cóż.

kurcze kobity rozchorowalam sie wczraj goraczk 39,3 po paracetamolu malo spadlo wogole on jest slaby ale lekarz to tylko kazal mi brac na goraczke dzien wczesniej bralam peralgine ale mnie opiprzyl nze szkodliwa (ciekawe czemu pediatra w szpitalu i polozne wlasni to daja na zapalenie piersi matka karmiacym) oklady robie zeby zbic temperature ale to malo pomaga ech podobno to wirusoowka :-( katar gardlo i goraczka przedewszytskim noi lamanie w biodrach i nogach :-(moja mam to samo zlapala ale ona moze wiecej btarac lekow wiec juz jej lepiej :-( a ja sie poce i mecze...kurde

Myfka, trzy razy dziennie po dwa Apapy lub PolopirynyS, bo jeden nie pomoze, tak mi lekarz kazal. A jak nie przejdzie to do lekarza po antybiotyk niestety. Mi przeszlo, na szczescie, ale co sie wymeczylam to moje ::)

reklama
Do góry