reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pediatra - zalecenia

reklama
oj ojooo my dziś na szcepienie po raz drugi
aż się boję pierwszym razem nie bylo gorączki ani żadnych skutków ubocznych ale plakala tak bardzo że sama się poplakalam.

No i jesteśmy po szczepionku, Misio waży 5455g, klata mu urosła o 2 cm :) głowa o 1,5cm.
Jedno mnie martwi po tej wizycie... kurcze myślałam że mu jąderko zeszło a okazuje się że to najprawdopodobniej wodniak jądra...lub odpukać przepuklina- no i idziemy do chirurga i na usg.

NO i mojemu dziecku najprawdopodobniej wychodzi ząb :)... myślałam, że to pleśniawka hehe ale okazuje się że to jest najprawdopodobniej zalążek zęba hehe tylko nie z przodu a z tyłu...cóż jak to powiedziała pediatra nie każde dziecko rozwija się książkowo i mogą być odchylenia od normy :).
Lecę bo moje "odchylenie" daje czadu

Antares - masz racje a ja matka głupia nie dopytałam się :( no najważniejsze, że mały zniósł bardzo dobrze szczepionki ;D

Magdulska - Misio rośnie że hoho, przyznaj się pewnie mu tam dajesz po kryjomu jak nikt nie widzi drożdze ;D

dzisiaj byłyśmy na szczepieniu i bierzemy PENTAXIM 5w1;
moje szczescie waży 6160g, główka 40,5 klata tez urosła 42, nadal mam podawać 1 kropelkę Vigantolu
Natalka miała kontrolne przesiewowe badanie słuchu, na szczeście wszystko jest dobrze, zaliczylismy tez echo serca i wszystko ok. ale za rok do kontroli

reklama
Do góry