reklama
Kachna321bum
Fanka BB :)
OOOOO Karola wlasnie zauwazylam, ze Ty z mojego ukochanego miasta jestes!! Od razu przypominaja mi sie studenckie czasy........mmmmmmmmmmm:-) :-) :-) :-) :-) :-)
A mój Elfik kochany (przyszła chrzestna Jasia) dzisiaj TAM pojechała Buuu, buuu ja nie chcę!!! Znowu ją będę widzieć raz na tydzień albo 2
aga29
Fanka BB :)
A my dajemy codzinnie po 3 kropelki. Czyli wychodzi na to, ze najwięcej, ale cimiczko jeszcze nie zarosnięte.
Aga a co tu studiowałaś? I kiedy?
Karola studiowalam germanistyke na UMCS, skonczylam w 2001 roczku. Ale wspomnienia mam zarabiste, bo i rok byl superancki
dynia
papla maniakalna
Nam pani doktor zaleciła co drugi dzień podawać po 2 kropelki devikapu, ale ja byłam mądrzejsza i czasem dawałam ale przeważnie nie dawałam, bo jest słonko i nie trzeba.
Od jakiegoś czasu Iguni potwornie poci się główka, zawsze budzi się na mokrej podusi, każdej podusi i bez podusi też się poci. Dowiedziałam się, że może to być objawem niedoboru witaminy d w organiźmie dziecka więc grzecznie zaczynam się stosować do zaleceń pediatry. Za jakiś czas zobaczymy czy wpłynie to pozytywnie na biedną maleńką główkę:-(
Od jakiegoś czasu Iguni potwornie poci się główka, zawsze budzi się na mokrej podusi, każdej podusi i bez podusi też się poci. Dowiedziałam się, że może to być objawem niedoboru witaminy d w organiźmie dziecka więc grzecznie zaczynam się stosować do zaleceń pediatry. Za jakiś czas zobaczymy czy wpłynie to pozytywnie na biedną maleńką główkę:-(
reklama
Podziel się: