reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pediatra - zalecenia

reklama
misia_q pisze:
hmmm a może to trzydniówka?
może... z tym trzeba iść do lekarza?? Gorączka może nie jest tragiczna bo w o 4 rano miał w tyłeczku 38,7 teraz śpi bo w nocy co chwilę się budził ale już cieplutki mocno się robi.

U Janka były wodniste i paskudne kupy, kupiłam mu lakcid, miałam iść do lekarza. Przeraziła mnie wizja jakejś bakterii, bo odkąd łazi po domu to zawsze znajdzie sobie coś ciekawego o jedzenia na podłodze (np. krzesło). A tu wczoraj sprawa się rypła. Wydawał dziwne dżwieki- patrzę a on stuka dolnymi ząbkami o górne :D hehe nareszcie wyszły

No niestety nie przeszła.. W nocy było prawie 40 stopni ale dzwoniłam wczoraj wieczorem do naszej pediatry i kazała brać Ibufen (syrop) i przyjść rano no i jak mu dałam o 2 w nocy to do 7 nie miał gorączki... no ale mamy 2 noce z głowy.O 8 znów lekka gorączka 38,5 .Wróciliśmy właśnie od pediatry. No i najprawdopodobniej to trzydniówka bo innych objawów ni ma...no może poza lekko zaczerwienionym pisiakiem... więc mamy dać mocz do badania a poza tym zapisany syropek gdyby się kaszel pojawił i paracetamol w czopkach bo efferalgan za słaby i Cebion 5 kropelek przez 3 dni.

reklama
Do góry