1500 mi chodziło
edytowałam już to jedno zero które mi się omsknęło.
No cóż, nie musisz tego czytac ani w to wierzyć - jak niczego w internecie
Może byc widoczny pęcherzyk powyzej 800
Beta przy wartościach powyżej 1000 nie przyrasta już tak idealnie-i nie trzeba do tego wykładów z Profesorem Franikiem, to są dostępne informacje. Powyżej 1000 monitorujemy już raczej usg
A do ilu proponujesz czekac z wyglądaniem serduszka np przy PCOS gdy miesiączki są nieuregularne? Łyżeczkowanie w 8, czy poczekać 2 tygodnie? Edytuję tylko element mówiący, ze „spokojnie można poczekac”, bo faktycznie było to nad wyraz.
Zreszta nie chcę się kłócić i pisać w agresywny sposób, jestem pewna tego co pisze i jestem tez w drugiej swojej ciąży prowadzonej przez doświadczonego położnika.
Autorka była u lekarza, nawet dwóch którzy stwierdzili obecność pęcherzyka z pęcherzykiem zoltkowym.
Szkoda, ze rozmowy na tym forum prowadzone są w takim tonie ale trudno. Mam wrażenie, że Zazu się spięła i narzuciła pewien ton rozmowy ze mną, którego sobie nie życzę i który jest nadto ofensywny, choć informacje które przekazuję są łatwe do weryfikacji a każda ma swojego lekarza którego może spytać o swój przypadek-robienie tego na forum może mieć rolę wsparcia emocjonalnego i wyładowania napięcia.
Pozdrawiam