Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jest całkiem niezły pęcherzyk
Bety bym już nie sprawdzała bo przyrosty mogą być gorsze przy takiej wartosci
Idź do lekarza za 2 tygodnie i traktuj się jak we wczesnej ciąży, chyba ze masz trudny wywiad położniczy?
Ja tam na upartego widzę mini mini ślad zarodka i pęcherzyka zoltkowego.
Mogę Ci pokazać, akurat podstawowe ginekologiczne jeszcze uczą analizować na zajęciach z ginekologiiPrzy becie 820 ślad zarodka
Bosz...
Mogę Ci pokazać, akurat podstawowe ginekologiczne jeszcze uczą analizować na zajęciach z ginekologii
Dlatego każdej dziewczynie odradzam publikacje zdjęć z usg/zdjęć swojego śluzu pochwowego/usg płci.
Zaraz się zleci dużo osób a jednak większość ma wiedzę opartą na internecie i powie Ci, że coś jest możliwe/niemożliwe na 100% .
EchhJak widać uczą nie wszystkich. Umiem sobie wyobrazić, które 2 plamy wzięłaś za Yolk Sac i zarodek i tym bardziej mnie dziwi przyznawanie się do bycia na zajęciach z ginekologii. Ktoś kto nie ma pojęcia mógłby bez wstydu się po prostu pomylić...
Mogę Ci pokazać, akurat podstawowe ginekologiczne jeszcze uczą analizować na zajęciach z ginekologii
Dlatego każdej dziewczynie odradzam publikacje zdjęć z usg/zdjęć swojego śluzu pochwowego/usg płci.
Zaraz się zleci dużo osób a jednak większość ma wiedzę opartą na internecie i powie Ci, że coś jest możliwe/niemożliwe na 100% .
Idź do lekarza, jeśli mu nie ufasz to zmień ale raczej sprzęt ma dobry
Jak dla mnie to w ogóle nie jest pęcherzyk ciążowy. Widzę tam jeszcze 5 takich samych. Beta 820 też nie jest wartością, przy której musi być coś widać. Zrobiłabym kolejne usg po tygodniu
Średnia wartość bety przy której coś widać to 1000, przy 1500 brak pęcherzyka w jamie macicy skłania do obserwacji w kierunki CPM. Na dobrym sprzęcie w klinice leczenia niepłodności zdarzało mi się widzieć pecherzyki przy od 750 w górę.Byłam u dwóch lekarzy. U jednego 28.04 u drugiego trzy dni później. U każdego usłyszałam to samo tzn, że widać malutki pęcherzyk z żółtkowym.
Sama byłam zaskoczona, że przy takiej becie coś zauważyli.