reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

PCOS - stymulacja gonadotropinami

A wiesz jakie blastocysty poszły u ciebie do zamrożenia??
Właśnie otrzymałam wyniki i wychodzi ze kiepskie... 4BA, 3BB, 3BB...

reklama
A wiesz jakie blastocysty poszły u ciebie do zamrożenia??
Właśnie otrzymałam wyniki i wychodzi ze kiepskie... 4BA, 3BB, 3BB...
4AB ( 12 blastomerów),4BA (8 blastomerów) i 4BB (9 blastomerów) Ja dostawałam na portal pacjenta taki wypis z całej hodowli zarodkow,dzień po dniu co się z nimi działo. Pewnie ci powie na wizycie jak to wygląda z taką klasyfikacja ale myślę że nie jest źle

Jestem po.. Endo idealnie 10mm. Dzisiaj progesteron i jak będzie ok to w poniedziałek transfer! [emoji3590]
4AB ( 12 blastomerów),4BA (8 blastomerów) i 4BB (9 blastomerów) Ja dostawałam na portal pacjenta taki wypis z całej hodowli zarodkow,dzień po dniu co się z nimi działo. Pewnie ci powie na wizycie jak to wygląda z taką klasyfikacja ale myślę że nie jest źle

A nie mówiłam że będzie pozytywnie [emoji3526]super [emoji1]
Aż łzy mam w oczach.. Powiedziała, że mam bardzo dobrej jakości 2 zarodki a jeden jest super. I że mam się nie przejmować bo wszystko jest super. Dostałam rp na leki... Kupię to jutro i od 1.09 mam brać. Przytulanki raczej sobie darować przed a po to już w ogóle [emoji23] chłop się załamie... [emoji23]

Aż łzy mam w oczach.. Powiedziała, że mam bardzo dobrej jakości 2 zarodki a jeden jest super. I że mam się nie przejmować bo wszystko jest super. Dostałam rp na leki... Kupię to jutro i od 1.09 mam brać. Przytulanki raczej sobie darować przed a po to już w ogóle [emoji23] chłop się załamie... [emoji23]
No my też sobie darowaliśmy. Za długo człowiek czekal na to żeby teraz ryzykować. To teraz tylko się trochę wyciszyć i cieszyć się że za parę dni bierzemy nasze fasolki do domu 😊

No ja jeszcze się denerwuje tym progiem. Jak tylko dostanę wynik to odetchnę. Bo co mogłam zrobić to zrobiłam. Teraz tylko jeść ananasa, pić nutridrinki proteinowe i nie myśleć
No my też sobie darowaliśmy. Za długo człowiek czekal na to żeby teraz ryzykować. To teraz tylko się trochę wyciszyć i cieszyć się że za parę dni bierzemy nasze fasolki do domu [emoji4]

I jeszcze jedno. Bo ona mówiła, że mam w dniu transferu zrobić proga. Ale to przed czy po? Bo znowu mam problem [emoji23] bo jak przed to muszę w niedziele...

Mam taki wynik więc jest chyba super! [emoji7] [emoji7] [emoji7]
Screenshot_20210830_185432.jpeg

reklama
Do góry