reklama
M
M1a2gda
Gość
4AB ( 12 blastomerów),4BA (8 blastomerów) i 4BB (9 blastomerów) Ja dostawałam na portal pacjenta taki wypis z całej hodowli zarodkow,dzień po dniu co się z nimi działo. Pewnie ci powie na wizycie jak to wygląda z taką klasyfikacja ale myślę że nie jest źleA wiesz jakie blastocysty poszły u ciebie do zamrożenia??
Właśnie otrzymałam wyniki i wychodzi ze kiepskie... 4BA, 3BB, 3BB...
Mimi94
Fanka BB :)
Jestem po.. Endo idealnie 10mm. Dzisiaj progesteron i jak będzie ok to w poniedziałek transfer! [emoji3590]
4AB ( 12 blastomerów),4BA (8 blastomerów) i 4BB (9 blastomerów) Ja dostawałam na portal pacjenta taki wypis z całej hodowli zarodkow,dzień po dniu co się z nimi działo. Pewnie ci powie na wizycie jak to wygląda z taką klasyfikacja ale myślę że nie jest źle
M
M1a2gda
Gość
A nie mówiłam że będzie pozytywnie superJestem po.. Endo idealnie 10mm. Dzisiaj progesteron i jak będzie ok to w poniedziałek transfer! [emoji3590]
Mimi94
Aż łzy mam w oczach.. Powiedziała, że mam bardzo dobrej jakości 2 zarodki a jeden jest super. I że mam się nie przejmować bo wszystko jest super. Dostałam rp na leki... Kupię to jutro i od 1.09 mam brać. Przytulanki raczej sobie darować przed a po to już w ogóle [emoji23] chłop się załamie... [emoji23]A nie mówiłam że będzie pozytywnie [emoji3526]super [emoji1]
M
M1a2gda
Gość
No my też sobie darowaliśmy. Za długo człowiek czekal na to żeby teraz ryzykować. To teraz tylko się trochę wyciszyć i cieszyć się że za parę dni bierzemy nasze fasolki do domuAż łzy mam w oczach.. Powiedziała, że mam bardzo dobrej jakości 2 zarodki a jeden jest super. I że mam się nie przejmować bo wszystko jest super. Dostałam rp na leki... Kupię to jutro i od 1.09 mam brać. Przytulanki raczej sobie darować przed a po to już w ogóle [emoji23] chłop się załamie... [emoji23]
Mimi94
No ja jeszcze się denerwuje tym progiem. Jak tylko dostanę wynik to odetchnę. Bo co mogłam zrobić to zrobiłam. Teraz tylko jeść ananasa, pić nutridrinki proteinowe i nie myśleć
No my też sobie darowaliśmy. Za długo człowiek czekal na to żeby teraz ryzykować. To teraz tylko się trochę wyciszyć i cieszyć się że za parę dni bierzemy nasze fasolki do domu [emoji4]
reklama
M
M1a2gda
Gość
W dniu transferu czyli w poniedziałek. Ja mialam taki sam wynik w piątek identycznyMam taki wynik więc jest chyba super! [emoji7] [emoji7] [emoji7] Zobacz załącznik 1310912
Podziel się: