reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PCOS - stymulacja gonadotropinami

A wiesz jakie blastocysty poszły u ciebie do zamrożenia??
Właśnie otrzymałam wyniki i wychodzi ze kiepskie... 4BA, 3BB, 3BB...

reklama
A wiesz jakie blastocysty poszły u ciebie do zamrożenia??
Właśnie otrzymałam wyniki i wychodzi ze kiepskie... 4BA, 3BB, 3BB...
4AB ( 12 blastomerów),4BA (8 blastomerów) i 4BB (9 blastomerów) Ja dostawałam na portal pacjenta taki wypis z całej hodowli zarodkow,dzień po dniu co się z nimi działo. Pewnie ci powie na wizycie jak to wygląda z taką klasyfikacja ale myślę że nie jest źle

Jestem po.. Endo idealnie 10mm. Dzisiaj progesteron i jak będzie ok to w poniedziałek transfer! [emoji3590]
4AB ( 12 blastomerów),4BA (8 blastomerów) i 4BB (9 blastomerów) Ja dostawałam na portal pacjenta taki wypis z całej hodowli zarodkow,dzień po dniu co się z nimi działo. Pewnie ci powie na wizycie jak to wygląda z taką klasyfikacja ale myślę że nie jest źle

A nie mówiłam że będzie pozytywnie [emoji3526]super [emoji1]
Aż łzy mam w oczach.. Powiedziała, że mam bardzo dobrej jakości 2 zarodki a jeden jest super. I że mam się nie przejmować bo wszystko jest super. Dostałam rp na leki... Kupię to jutro i od 1.09 mam brać. Przytulanki raczej sobie darować przed a po to już w ogóle [emoji23] chłop się załamie... [emoji23]

Aż łzy mam w oczach.. Powiedziała, że mam bardzo dobrej jakości 2 zarodki a jeden jest super. I że mam się nie przejmować bo wszystko jest super. Dostałam rp na leki... Kupię to jutro i od 1.09 mam brać. Przytulanki raczej sobie darować przed a po to już w ogóle [emoji23] chłop się załamie... [emoji23]
No my też sobie darowaliśmy. Za długo człowiek czekal na to żeby teraz ryzykować. To teraz tylko się trochę wyciszyć i cieszyć się że za parę dni bierzemy nasze fasolki do domu 😊

No ja jeszcze się denerwuje tym progiem. Jak tylko dostanę wynik to odetchnę. Bo co mogłam zrobić to zrobiłam. Teraz tylko jeść ananasa, pić nutridrinki proteinowe i nie myśleć
No my też sobie darowaliśmy. Za długo człowiek czekal na to żeby teraz ryzykować. To teraz tylko się trochę wyciszyć i cieszyć się że za parę dni bierzemy nasze fasolki do domu [emoji4]

I jeszcze jedno. Bo ona mówiła, że mam w dniu transferu zrobić proga. Ale to przed czy po? Bo znowu mam problem [emoji23] bo jak przed to muszę w niedziele...

Mam taki wynik więc jest chyba super! [emoji7] [emoji7] [emoji7]
Screenshot_20210830_185432.jpeg

reklama
Do góry