reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

PCOS - stymulacja gonadotropinami

Uu to kiepsko... Ale najważniejsze, że już po. Ja za to przeszłam okropnie bólowo...
Byłam u dr Lewandowskiego i jestem pozytywnie zaskoczona [emoji846] wszystko dokładnie wytłumaczył, powiedział co i jak, dał zgodę na transfer i zielone światło na stymulacje do transferu [emoji123][emoji123][emoji123] więc 1-2.09mam wizytę a transfer pewnie ok 6dni później [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
No to super 😄😄😄😄to kiedy masz mieć miesiączkę teraz??? Ja też już mam zielone światło,leki czekają już w domu na @,instrukcje co i jak i czekam na okres tylko 😌w poniedziałek odstawiam luteinę i mówił że po dwóch dniach powinnam dostać okres.

reklama
No okres powinien przyjść 22-23.08. Co masz za leki?
Estrofem i encorton??
Acard, d34000 i kwas foliowy?
No to super [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]to kiedy masz mieć miesiączkę teraz??? Ja też już mam zielone światło,leki czekają już w domu na @,instrukcje co i jak i czekam na okres tylko [emoji18]w poniedziałek odstawiam luteinę i mówił że po dwóch dniach powinnam dostać okres.

Trochę inny zestaw mamy
IMG_20210813_200719.jpeg

Dziś mam 1dc 🤭 za tydzień w piątek wizyta i pewnie po paru dniach transfer 😌jestem pełna nadzieji 😊 tylko pytanie czy gdyby się nie powiodło to można podchodzić do kolejnego transferu w następnym cyklu odrazu ? Czy trzeba odczekać??? Zapytam się w piątek na wizycie.

Dziś mam 1dc [emoji2960] za tydzień w piątek wizyta i pewnie po paru dniach transfer [emoji18]jestem pełna nadzieji [emoji4] tylko pytanie czy gdyby się nie powiodło to można podchodzić do kolejnego transferu w następnym cyklu odrazu ? Czy trzeba odczekać??? Zapytam się w piątek na wizycie.
To powodzenia. Ja dzisiaj ostatni dzień biorę dupka i czekam na @ więc będę pewnie jakiś tydzień po Tobie.
Trzymam kciuki aby się udało [emoji16] [emoji3590]

To powodzenia. Ja dzisiaj ostatni dzień biorę dupka i czekam na @ więc będę pewnie jakiś tydzień po Tobie.
Trzymam kciuki aby się udało [emoji16] [emoji3590]
Ja zawsze brałam progesteron besins na miesiączkę a teraz mi ten gin przepisał luteinę i tak myślałam czy dostanę czy nie ten okres ale tak jak mówił przyszła dwa dni po odstawieniu,jak w zegarku więc lepszy niż ten besins bo do tygodnia czekałam, a przed punkcja półtora tygodnia od odstawienia dopiero dostałam.

reklama
A Besins brałas doustnie czy dopochwowo? Jak się czułaś po nim?
Ja zawsze brałam progesteron besins na miesiączkę a teraz mi ten gin przepisał luteinę i tak myślałam czy dostanę czy nie ten okres ale tak jak mówił przyszła dwa dni po odstawieniu,jak w zegarku więc lepszy niż ten besins bo do tygodnia czekałam, a przed punkcja półtora tygodnia od odstawienia dopiero dostałam.

Do góry