reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PCOS - stymulacja gonadotropinami

Uu to kiepsko... Ale najważniejsze, że już po. Ja za to przeszłam okropnie bólowo...
Byłam u dr Lewandowskiego i jestem pozytywnie zaskoczona [emoji846] wszystko dokładnie wytłumaczył, powiedział co i jak, dał zgodę na transfer i zielone światło na stymulacje do transferu [emoji123][emoji123][emoji123] więc 1-2.09mam wizytę a transfer pewnie ok 6dni później [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
No to super 😄😄😄😄to kiedy masz mieć miesiączkę teraz??? Ja też już mam zielone światło,leki czekają już w domu na @,instrukcje co i jak i czekam na okres tylko 😌w poniedziałek odstawiam luteinę i mówił że po dwóch dniach powinnam dostać okres.

reklama
No okres powinien przyjść 22-23.08. Co masz za leki?
Estrofem i encorton??
Acard, d34000 i kwas foliowy?
No to super [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]to kiedy masz mieć miesiączkę teraz??? Ja też już mam zielone światło,leki czekają już w domu na @,instrukcje co i jak i czekam na okres tylko [emoji18]w poniedziałek odstawiam luteinę i mówił że po dwóch dniach powinnam dostać okres.

Trochę inny zestaw mamy
IMG_20210813_200719.jpeg

Dziś mam 1dc 🤭 za tydzień w piątek wizyta i pewnie po paru dniach transfer 😌jestem pełna nadzieji 😊 tylko pytanie czy gdyby się nie powiodło to można podchodzić do kolejnego transferu w następnym cyklu odrazu ? Czy trzeba odczekać??? Zapytam się w piątek na wizycie.

Dziś mam 1dc [emoji2960] za tydzień w piątek wizyta i pewnie po paru dniach transfer [emoji18]jestem pełna nadzieji [emoji4] tylko pytanie czy gdyby się nie powiodło to można podchodzić do kolejnego transferu w następnym cyklu odrazu ? Czy trzeba odczekać??? Zapytam się w piątek na wizycie.
To powodzenia. Ja dzisiaj ostatni dzień biorę dupka i czekam na @ więc będę pewnie jakiś tydzień po Tobie.
Trzymam kciuki aby się udało [emoji16] [emoji3590]

To powodzenia. Ja dzisiaj ostatni dzień biorę dupka i czekam na @ więc będę pewnie jakiś tydzień po Tobie.
Trzymam kciuki aby się udało [emoji16] [emoji3590]
Ja zawsze brałam progesteron besins na miesiączkę a teraz mi ten gin przepisał luteinę i tak myślałam czy dostanę czy nie ten okres ale tak jak mówił przyszła dwa dni po odstawieniu,jak w zegarku więc lepszy niż ten besins bo do tygodnia czekałam, a przed punkcja półtora tygodnia od odstawienia dopiero dostałam.

reklama
A Besins brałas doustnie czy dopochwowo? Jak się czułaś po nim?
Ja zawsze brałam progesteron besins na miesiączkę a teraz mi ten gin przepisał luteinę i tak myślałam czy dostanę czy nie ten okres ale tak jak mówił przyszła dwa dni po odstawieniu,jak w zegarku więc lepszy niż ten besins bo do tygodnia czekałam, a przed punkcja półtora tygodnia od odstawienia dopiero dostałam.

Do góry