reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

PCOS - stymulacja gonadotropinami

reklama
To jeszcze nam wypadnie jeden termin :) jaki jest dr Lewandowski? Ide do niego w pt 13tego...trochę się stresuję..
Do Lewandowskiego chodziłam w tym tygodniu bo nasza na urlopie,dopiero 16stego wraca i on mi punkcję też robił. Tak transfer po miesiączce,początek września by wychodziło jakoś.

Mamy też 3 zarodeczki pierwszej klasy wszystkie [emoji3531][emoji3531][emoji3531]jestem bardzo szczęśliwa. Miałam 22 komórki jajowe,dwie odrzucili,20 prawidłowych. 14 mamy zamrożonych. Teraz żadnych przerw,tylko idziemy po nasze kropki [emoji6][emoji6][emoji3531]
Cudowna wiadomość [emoji7]
Gratuluję [emoji323] obie we wrześniu zobaczymy II [emoji3590]

Cudowna wiadomość [emoji7]
Gratuluję [emoji323] obie we wrześniu zobaczymy II [emoji3590]
Oczywiście że zobaczymy. Nie możemy się nakręcać,wzmagać negatywnych myśli i stresu. Tylko cieszmy się że doszliśmy do tego etapu i czekają na nas nasze fasolki ☺️☺️😉😉 a jak już będą w brzuszku to celebrujemy tą chwilę dobrymi emocjami 🥰

Punkcję w sumie bólowo dobrze,poczułam wręcz ulgę kiedy wyjeli ze mnie te stado pęcherzyków 😋 ale wymiotowałam jak już miałam iść do domu więc tu słabo.

reklama
Uu to kiepsko... Ale najważniejsze, że już po. Ja za to przeszłam okropnie bólowo...
Byłam u dr Lewandowskiego i jestem pozytywnie zaskoczona [emoji846] wszystko dokładnie wytłumaczył, powiedział co i jak, dał zgodę na transfer i zielone światło na stymulacje do transferu [emoji123][emoji123][emoji123] więc 1-2.09mam wizytę a transfer pewnie ok 6dni później [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Punkcję w sumie bólowo dobrze,poczułam wręcz ulgę kiedy wyjeli ze mnie te stado pęcherzyków [emoji39] ale wymiotowałam jak już miałam iść do domu więc tu słabo.

Do góry