reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PCOS - stymulacja gonadotropinami

Ogólnie to jestem mega podjarana tym, cieszę się, że w końcu to będzie bo kurcze niedługo będą 2 lata jak jestem na stymulacji... Ile można.. No i tutaj wyjdzie czy problem nie tkwi głębiej tzn czy komórki nie są wadliwe, czy dochodzi do zapłodnienia. Może znajdziemy przyzyczne. No ale trochę się stresuję, że @ dostanę później niż przewiduję kalendarzyk i popsuje mi cały grafik w pracy...mi koordynatorka mówiła, że od 8-9dc zaczyna sie monitoring a pisałam z jedną dziewczyną to mówiła, że ona miala od 5dc do punkcji w 9dc codziennie i po punkcji l4

reklama
Tak, no chyba że jednak nie bo nie ma potwierdzenia o dofinansowaniu
To trzymam kciuki żeby to było już 😊sama wiem jak bardzo bym już chciała mieć to za sobą 😊
Ogólnie to jestem mega podjarana tym, cieszę się, że w końcu to będzie bo kurcze niedługo będą 2 lata jak jestem na stymulacji... Ile można.. No i tutaj wyjdzie czy problem nie tkwi głębiej tzn czy komórki nie są wadliwe, czy dochodzi do zapłodnienia. Może znajdziemy przyzyczne. No ale trochę się stresuję, że @ dostanę później niż przewiduję kalendarzyk i popsuje mi cały grafik w pracy...mi koordynatorka mówiła, że od 8-9dc zaczyna sie monitoring a pisałam z jedną dziewczyną to mówiła, że ona miala od 5dc do punkcji w 9dc codziennie i po punkcji l4
Ja też nie mogę się doczekać... Staram się studzić emocje ale nie da się jak jest wkoncu światełko nadzieji. Ja będę rozmawiać z gin czy L4 da na stymulację,nie będę miała jak pogodzić tego z pracą,pracuje po 10 godz. I też na nocne zmiany,więc ani jak zastrzyków robić,ani jak na monit chodzić tak często. Ja w sumie już miałam hiperstymulacje więc może to weźmie pod uwagę,a jak nie to wezmę od rodzinnej bo boje się powtórki z hiperki. Było to coś okropnego. Tyle jest myśli,obaw, pytań i nadzieji że już bym chciała mieć to za sobą.

To trzymam kciuki żeby to było już [emoji4]sama wiem jak bardzo bym już chciała mieć to za sobą [emoji4]

Ja też nie mogę się doczekać... Staram się studzić emocje ale nie da się jak jest wkoncu światełko nadzieji. Ja będę rozmawiać z gin czy L4 da na stymulację,nie będę miała jak pogodzić tego z pracą,pracuje po 10 godz. I też na nocne zmiany,więc ani jak zastrzyków robić,ani jak na monit chodzić tak często. Ja w sumie już miałam hiperstymulacje więc może to weźmie pod uwagę,a jak nie to wezmę od rodzinnej bo boje się powtórki z hiperki. Było to coś okropnego. Tyle jest myśli,obaw, pytań i nadzieji że już bym chciała mieć to za sobą.
Też jej się pytałam o l4 wcześniej to powiedziała, że ona może wystawić dopiero po punkcji i żeby zgłosić się do rodzinnego bo on ma większe pole manewru przy l4

Właśnie miałam telefon. Mamy zgodę! 6.05 idę, będę przed @ więc wszystkiego się dowiem. Mam nadzieję, że do tego czasu mi przyjdą wyniki na chlamydie

Też jej się pytałam o l4 wcześniej to powiedziała, że ona może wystawić dopiero po punkcji i żeby zgłosić się do rodzinnego bo on ma większe pole manewru przy
Właśnie miałam telefon. Mamy zgodę! 6.05 idę, będę przed @ więc wszystkiego się dowiem. Mam nadzieję, że do tego czasu mi przyjdą wyniki na chlamydie
No to super 🙂🙂🙂dawaj znać co i jak 😉😉😉

Powiem Ci, że po telefonie z Invimedu to łzy same mi płynęły i trzęsłam się, nie mogłam nic zrobić.. Najadłam się tabletek na uspokojenie a teraz mnie żołądek boli [emoji23][emoji2356][emoji2356][emoji2356]

Powiem Ci, że po telefonie z Invimedu to łzy same mi płynęły i trzęsłam się, nie mogłam nic zrobić.. Najadłam się tabletek na uspokojenie a teraz mnie żołądek boli [emoji23][emoji2356][emoji2356][emoji2356]
Najgorszy czas to będzie po transferze. Jak się wtedy nie stresować jak to będą takie emocje nie do opisania czy się udalo...Tylko te myśli będą w głowie...oby chociaż było można zasnąć 😉😉😉😂😂😂

Najgorszy czas to będzie po transferze. Jak się wtedy nie stresować jak to będą takie emocje nie do opisania czy się udalo...Tylko te myśli będą w głowie...oby chociaż było można zasnąć [emoji6][emoji6][emoji6][emoji23][emoji23][emoji23]
Trzeba myślę, że się udało. Nosz kurna nam też się należy szczęście!!! Tylko z tego co tam któraś dziewczyna pisała to po transferze trzeba chyba codziennie albo co drugi dzień robić badania hormonów (chyba)

A
Screenshot_20210429_151730_com.vbulletin.build_101.jpeg

reklama
Trzeba myślę, że się udało. Nosz kurna nam też się należy szczęście!!! Tylko z tego co tam któraś dziewczyna pisała to po transferze trzeba chyba codziennie albo co drugi dzień robić badania hormonów (chyb

Mam nadzieję że nasze historie będą podobne ☺️ że też się skończą pozytywnym testem ☺️tak jak wspomniałaś Nam też się szczęście należy. Myślę że każdej z Nas... Wkoncu nasze wiadomości przepełni radooooość !!!!!!!!!!! 😃😃😃😃

Do góry