reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PCOS - stymulacja gonadotropinami

Wydaje mi się, że pół roku. Ja miałam chyba wszystkie badania już robione ale minął ten okres ważności
Hej:) miałam to badanie w grudniu i z tego co kojarzę to cytologia miała być ważna rok, wymazy, HIV, kila i COVID 3 miesiące - przynajmniej tak jest GynCentrum. Bo badania robiłam na początku października i spieszyłam się z droznoscia w grudniu żeby ich nie musieć powtarzać i znowu kasy nie wydawać

reklama
No tak myślałam właśnie. Tylko kariotyp mówiła że jest do końca życia ważny,dobrze że to chociaż mamy już za sobą 🙂

No tak myślałam właśnie. Tylko kariotyp mówiła że jest do końca życia ważny,dobrze że to chociaż mamy już za sobą [emoji846]
Jedziemy na badania, trzymaj kciuki za mojego męża i jego wymaz z cewki moczonej na chlamydie [emoji23][emoji23][emoji23]
Biedak się mega stresuje [emoji2356][emoji23]

✊trzymam kciuki ☺️za dobre wyniki 🙂mój to nawet się stresował przy pobraniu krwi,przeżywał jakby co najmniej na jakiś zabieg szedł 😉powodzenia ✊✊✊✊

Ogólnie miło się zaskoczyłam bo oddali mi kasę za wczorajsze badania policzone bez zniżki. Dzisiaj naliczyła wszystko od nowa ze zniżką i wyszło 740zl

No i w recepcji powiedziała, że nawet do 2m-cy czeka się za decyzją o dofinansowanie. Nie ma decyzji a jest już zniżka na badania [emoji16] myślę, że zanim dostanę @ to decyzja będzie tzn mam nadzieję, że będzie [emoji120] M przeżył badanie ale mówił, że sam miał sobie pobrać wymaz... Nie było to przyjemne i nie wie czy dobrze pobrał [emoji2356][emoji23]

A kiedy dokładnie skladaliscie papiery??? Myślę że aż tak długo to nie potrwa..mam nadzieję. Moja znajoma w Invimedzie składała papiery na początku lipca i pod koniec miesiaca miała odpowiedz...no ale to różnie bywa. U mnie w pracy robią nam co dwa tygodnie test na koronę,też sobie sami pobierany wymaz i za pierwszym razem źle sobie pobrałam,choć to niby nic skomplikowanego a jednak 😉

A kiedy dokładnie skladaliscie papiery??? Myślę że aż tak długo to nie potrwa..mam nadzieję. Moja znajoma w Invimedzie składała papiery na początku lipca i pod koniec miesiaca miała odpowiedz...no ale to różnie bywa. U mnie w pracy robią nam co dwa tygodnie test na koronę,też sobie sami pobierany wymaz i za pierwszym razem źle sobie pobrałam,choć to niby nic skomplikowanego a jednak [emoji6]
22.03 ale było źle i 23.03 dosylalismy i już było ok

reklama
22.03 ale było źle i 23.03 dosylalismy i już było ok
Hejka.Pytanko mam czy na tych badaniach z krwi musieliście być na czczo???czy m musiał się jakoś specjalnie przygotować do pobrania materiału z cewki moczowej? Musieliście się umówić na to pobranie na jakąś konkretną godzine??? Pytam bo wracamy do kliniki 19 maja na godz. 14 i tak sobie myślałam czy byłaby opcja odrazu w ten sam dzień to wszystko u nich zrobić,jak już będziemy w dwójkę i nie jeździć podwójnie.

Do góry