reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PCOS - stymulacja gonadotropinami

Hejka.Pytanko mam czy na tych badaniach z krwi musieliście być na czczo???czy m musiał się jakoś specjalnie przygotować do pobrania materiału z cewki moczowej? Musieliście się umówić na to pobranie na jakąś konkretną godzine??? Pytam bo wracamy do kliniki 19 maja na godz. 14 i tak sobie myślałam czy byłaby opcja odrazu w ten sam dzień to wszystko u nich zrobić,jak już będziemy w dwójkę i nie jeździć podwójnie.
Badania nie na czczo więc od ręki. On przed badaniem 2 dni wstrzemięźliwości, umyty tylko wodą

reklama
Ale to jak będziecie chcieli teraz zrobić to będziecie płacic normalnie czyli od 1200 a jakbyście poczekali za dofinansowaniem to 740.
No i ty pewnie też 2dni wstrzemięźliwości bo będziesz miała chlamydie i czystość

Chyba, że Wam to jakoś naliczą na postawie tego, że gin was zakwalifikuje. No my mieliśmy wziosek złożony od miesiąca ale bez decyzji i naliczyli zniżkę

Chyba że dostaniecie info do tego czasu. Wiesz może oni inaczej do tego podchodzą. Mi nasza gin mówiła kiedy dopytywałam o dofinansowanie że jak są wszystkie papiery to tylko formalność więc nie mam się stresowac. Zanim wyślą do urzędu papiery przeglądają je aby te poprawne i skompletowane wysłać także pewnie zaczną procedurę. No sama jestem ciekawa jak to będzie 😉😉😉

Chyba że dostaniecie info do tego czasu. Wiesz może oni inaczej do tego podchodzą. Mi nasza gin mówiła kiedy dopytywałam o dofinansowanie że jak są wszystkie papiery to tylko formalność więc nie mam się stresowac. Zanim wyślą do urzędu papiery przeglądają je aby te poprawne i skompletowane wysłać także pewnie zaczną procedurę. No sama jestem ciekawa jak to będzie [emoji6][emoji6][emoji6]
Też mi się wydaje, że skoro jest wszystko ok to to tylko formalność. Oby bo już wszystko w pracy mam dograne [emoji846]
A Ty jutro masz badanie tak?? A wynik kiedy?

Też mi się wydaje, że skoro jest wszystko ok to to tylko formalność. Oby bo już wszystko w pracy mam dograne [emoji846]
A Ty jutro masz badanie tak?? A wynik kiedy?
Tak. Jutro tomografia a wynik do dwóch tygodni więc już mam wizytę u onkolog na 18 stego,będzie miała wynik na kompie,da mi zaświadczenie ( nie biorę pod uwagę innej opcji ) 😉i odrazu na 19stego nas umówiłam. Niech ten czas leci jak najszybciej hehe 😊 to u Ciebie by wychodziło że najbliższy cykl to już stymulacja tak??

reklama
Tak. Jutro tomografia a wynik do dwóch tygodni więc już mam wizytę u onkolog na 18 stego,będzie miała wynik na kompie,da mi zaświadczenie ( nie biorę pod uwagę innej opcji ) [emoji6]i odrazu na 19stego nas umówiłam. Niech ten czas leci jak najszybciej hehe [emoji4] to u Ciebie by wychodziło że najbliższy cykl to już stymulacja tak??
Tak, no chyba że jednak nie bo nie ma potwierdzenia o dofinansowaniu

Do góry