reklama
M
M1a2gda
Gość
Ooo fajnie że aż tak długo się nie czeka na wyniki,pocieszasz mnieWłaśnie odkryłam, że wczoraj pojawił się wynik na chlamydie u M. Ma oczywiście negatywny. Więc jak on taki ma więc ja też a to oznacza, że nic już nie stoi na przeszkodzie do in vitro [emoji16]
Mimi94
Fanka BB :)
Staram się pisać na bieżąco co i jak, żebyś mogła się nastawić i przygotować [emoji846]Ooo fajnie że aż tak długo się nie czeka na wyniki,pocieszasz mnie [emoji3526]
Mimi94
Była dzisiaj na becie.... 2h czekałam w labo...jakas paranoja... Zrobiłam dzisiaj 3 testy. Dwa rano i jeden po 11. Na jednym z rana Pinku wyszedł cień na drugim nic i później zrobiłam jeszcze raz taki zwykły z neta Płytkowy(co rano nie pokazał nic) i teraz pokazał cień... Pewnie to fabryczne ale dla pewności musiałam zrobić tym bardziej że w czwartek mamy wizytę w sprawie in vitro więc muszę mieć pewność, że nie jestem przed stymulacja...
A Ty jak tam? [emoji16]
A Ty jak tam? [emoji16]
M
M1a2gda
Gość
Oooo a może się udało dawaj znać jak tam beta mi tam nigdy nawet cień nie wychodził,nooo chyba że jeszcze zastrzykowy to mi wychodził zawsze długo. Czekam na info ja czekam do wizyty 19stego mamy i zaczynamy
M
M1a2gda
Gość
I jak tam ? Przyszła betka???Była dzisiaj na becie.... 2h czekałam w labo...jakas paranoja... Zrobiłam dzisiaj 3 testy. Dwa rano i jeden po 11. Na jednym z rana Pinku wyszedł cień na drugim nic i później zrobiłam jeszcze raz taki zwykły z neta Płytkowy(co rano nie pokazał nic) i teraz pokazał cień... Pewnie to fabryczne ale dla pewności musiałam zrobić tym bardziej że w czwartek mamy wizytę w sprawie in vitro więc muszę mieć pewność, że nie jestem przed stymulacja...
A Ty jak tam? [emoji16]
Mimi94
Właśnie odczytałam.. <2.3 czyli tyle co ostatnioI jak tam ? Przyszła betka??? [emoji4]
M
M1a2gda
Gość
No to będziemy walczyć dalej Teraz bardziej skutecznieWłaśnie odczytałam.. <2.3 czyli tyle co ostatnio
Mimi94
Tak jak mój M zauważył... Czekanie na betę po in vitro to będzie wyzwanie [emoji16][emoji16][emoji16]No to będziemy walczyć dalej [emoji4] Teraz bardziej skutecznie [emoji6]
reklama
M
M1a2gda
Gość
Wydaje nam się że dużo nerwów już straciliśmy przy tych staraniach ale tak jak piszesz najgorsze nerwy przed nami.
Podziel się: