reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PCOS - stymulacja gonadotropinami

Właśnie odkryłam, że wczoraj pojawił się wynik na chlamydie u M. Ma oczywiście negatywny. Więc jak on taki ma więc ja też a to oznacza, że nic już nie stoi na przeszkodzie do in vitro [emoji16]

reklama
Właśnie odkryłam, że wczoraj pojawił się wynik na chlamydie u M. Ma oczywiście negatywny. Więc jak on taki ma więc ja też a to oznacza, że nic już nie stoi na przeszkodzie do in vitro [emoji16]
Ooo fajnie że aż tak długo się nie czeka na wyniki,pocieszasz mnie ☺️

Była dzisiaj na becie.... 2h czekałam w labo...jakas paranoja... Zrobiłam dzisiaj 3 testy. Dwa rano i jeden po 11. Na jednym z rana Pinku wyszedł cień na drugim nic i później zrobiłam jeszcze raz taki zwykły z neta Płytkowy(co rano nie pokazał nic) i teraz pokazał cień... Pewnie to fabryczne ale dla pewności musiałam zrobić tym bardziej że w czwartek mamy wizytę w sprawie in vitro więc muszę mieć pewność, że nie jestem przed stymulacja...
A Ty jak tam? [emoji16]

Oooo a może się udało ☺️☺️☺️dawaj znać jak tam beta 😊 mi tam nigdy nawet cień nie wychodził,nooo chyba że jeszcze zastrzykowy to mi wychodził zawsze długo. Czekam na info ☺️☺️☺️ja czekam do wizyty 19stego mamy ☺️i zaczynamy 😊

Była dzisiaj na becie.... 2h czekałam w labo...jakas paranoja... Zrobiłam dzisiaj 3 testy. Dwa rano i jeden po 11. Na jednym z rana Pinku wyszedł cień na drugim nic i później zrobiłam jeszcze raz taki zwykły z neta Płytkowy(co rano nie pokazał nic) i teraz pokazał cień... Pewnie to fabryczne ale dla pewności musiałam zrobić tym bardziej że w czwartek mamy wizytę w sprawie in vitro więc muszę mieć pewność, że nie jestem przed stymulacja...
A Ty jak tam? [emoji16]
I jak tam ? Przyszła betka??? 😊

reklama
Wydaje nam się że dużo nerwów już straciliśmy przy tych staraniach ale tak jak piszesz najgorsze nerwy przed nami.

Do góry