reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PCOS - jak Wy sobie z tym radzicie/poradziłyście

reklama
Dziękuję dziewczyny za tyle ciepłych słów.[emoji7][emoji8]
Wiecie Ja jeszcze w to nie wierzę, kilka dni temu rozpaczałam, że nigdy nie będę mamą, a dziś pozytywny test.
Zdaje sobie też sprawę z tego że od testu to porodu długa droga... Ale staram się nie myśleć o tym.
Chociaż moją pierwszą myślą było to, że znów stracę dziecko... Nie powinnam tak, ale po naszych przejściach nie jest łatwo myśleć pozytywnie.
8 października 2 rocznica urodzin Kornelki, 29 listopada minie 2 lata odkąd mój aniołek mieszka w niebie. Ciężkie to wszystko, ale muszę być silna.

Z moich obliczeń wynika że to 6t6dc, licząc od ostatniej miesiączki.

Wiecie Ja jeszcze w to nie wierzę, kilka dni temu rozpaczałam, że nigdy nie będę mamą, a dziś pozytywny test.
Zdaje sobie też sprawę z tego że od testu to porodu długa droga... Ale staram się nie myśleć o tym.
Chociaż moją pierwszą myślą było to, że znów stracę dziecko... Nie powinnam tak, ale po naszych przejściach nie jest łatwo myśleć pozytywnie.
8 października 2 rocznica urodzin Kornelki, 29 listopada minie 2 lata odkąd mój aniołek mieszka w niebie. Ciężkie to wszystko, ale muszę być silna.

Ja też nie mogłam uwierzyć i zajęło mi to 3 tygodnie! Taki szok...

No to jeszcze chwila i na USG będzie widać co nieco [emoji8] nie zamartwiaj się, to ani Tobie, ani fasolce nie pomoże, mam nadzieję, że tym razem wszystko zakończy się happy endem [emoji5]

Mam nadzieję, że partner Cię wspomaga i nosi na rękach! [emoji8]

Olciakkk bardzo się cieszę i gratuluję 2 kreseczek. Colorado trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo :* Mnie dziś odrobine pocieszyły wyniki męża - morfologia skoczyła z 1% na 6%, pozostałe parametry nadprogramowo. W czwartek wizyta u lekarza i jestem ciekawa co dalej, pozdrawiam :)

Olciakkk bardzo się cieszę i gratuluję 2 kreseczek. Colorado trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo :* Mnie dziś odrobine pocieszyły wyniki męża - morfologia skoczyła z 1% na 6%, pozostałe parametry nadprogramowo. W czwartek wizyta u lekarza i jestem ciekawa co dalej, pozdrawiam :)
Wow :-) super !! A jak to się stało ? Poprawa o tyle procent to wyczyn ! Mój miał ostatnio 2 % ... zalamka

Dziewczynki ja już po wizycie. Jak to powiedział mój ginekolog " jajeczko ciążowe jak marzenie, teraz czekamy na serduszko"
4 września ( w moje urodziny) mam kolejną wizytę I wtedy wszystko się okaże ... lekarz powiedział że obecnie jest 3/4 tydzień, dostałam duphaston 2x1. Więc teraz czekamy i się modlimy [emoji1][emoji7]

reklama
Dziewczynki ja już po wizycie. Jak to powiedział mój ginekolog " jajeczko ciążowe jak marzenie, teraz czekamy na serduszko"
4 września ( w moje urodziny) mam kolejną wizytę I wtedy wszystko się okaże ... lekarz powiedział że obecnie jest 3/4 tydzień, dostałam duphaston 2x1. Więc teraz czekamy i się modlimy [emoji1][emoji7]
Super [emoji7] czekam więc z Tobą na serducho [emoji7] dobrze, że progesteron Ci zapisał, to zwiększa szanse [emoji8]

Do góry