U mnie też różnie ze współżyciem. Czasem jest raz w tyg czasem czesciej. Zmęczenie w ciągu tyg ale też chyba nie jesteśmy napalencami. Kiedyś seks był tylko w celu zapłodnienia. Było to chore i bardzo stresujące. Dalam spokoj. Teraz jest kiedy się zachce. Choć mam wrażenie ze powinno być częściej...może co 3 dni.
reklama
Ostatnio trochę gorzej z relacja. Miała być iui w czerwcu. Mąż popil na imieninach taty w sobote. Zrobiłam mega awanturę. Nie mogę zrozumieć tej beztroski. Złe wyniki nasienia a pił. Co mnie odbiło najbardziej... pije raz w roku może dwa. Z piwem widzę go baaardzo okazjonalnie. Łyka grzecznie witaminy chodzi w luźnych gaciach. A akurat musiał chlac w miesiącu inseminacji. Myślałam że go zabije. Jeszcze tego nie strawiłam i mamy napięte kontakty ;-). Iui nie będzie. Nie ma sensu. Ile te plemniki regenerują się po popijawie?
Colorado1989
Fanka BB :)
Agawid, każdy jest tylko człowiekiem, mąż na pewno też czuję się obciążony psychicznie... Ja cały czas dbałam o to, żebym ani ja, ani on nie uważał, że trzeba iść do łóżka, bo to ten dzień. Też nie jesteśmy napaleńcami. Wolę seks nie tak częsty, ale jakościowo dobry
Nawet jeśli popił przed iui to nie wydaje mi się, żeby to aż tak szybko do pogorszenia prowadziło. Jak ktoś dużo i długo pije, to jest problem. Pamiętam, jak gin zalecał witaminy dla mojego męża, bo też nie miał wybitnych wyników, to mówił, że trzeba je brać co najmniej 3 miesiące, dopiero wtedy widać poprawę, bo tyle trwa tworzenie i dojrzewanie plemników
Co do częstości to ponoć przy próbach zaciążenia dobrze jest współżyć co 2 dni. Nie częściej. Ale dla nas to było ciężko wykonalne [emoji23]
Nawet jeśli popił przed iui to nie wydaje mi się, żeby to aż tak szybko do pogorszenia prowadziło. Jak ktoś dużo i długo pije, to jest problem. Pamiętam, jak gin zalecał witaminy dla mojego męża, bo też nie miał wybitnych wyników, to mówił, że trzeba je brać co najmniej 3 miesiące, dopiero wtedy widać poprawę, bo tyle trwa tworzenie i dojrzewanie plemników
Co do częstości to ponoć przy próbach zaciążenia dobrze jest współżyć co 2 dni. Nie częściej. Ale dla nas to było ciężko wykonalne [emoji23]
Olciakkk
Dziewczyny odebrałam dziś wyniki, wizyta u lekarza w następny piątek.
Wstawiam zdjęcie jak coś wam mówią te wyniki to piszcie [emoji4] chciałam sama sprawdzić w necie ale już pędzę do pracy.
Pozdrawiam [emoji8]
Dodam że następnego dnia po pobraniu badań dostałam miesiączki.
Wstawiam zdjęcie jak coś wam mówią te wyniki to piszcie [emoji4] chciałam sama sprawdzić w necie ale już pędzę do pracy.
Pozdrawiam [emoji8]
Załączniki
Colorado1989
Kurcze, jak to było tuż przed okresem to ciężko mi coś wywnioskować z tych wyników. Mi zawsze kazali robić badania hormonalne w 5-7 dc. Ale lekarz może coś wymyśliDziewczyny odebrałam dziś wyniki, wizyta u lekarza w następny piątek.
Pozdrawiam [emoji8]
Zobacz załącznik 865115
Dziewczyny odebrałam dziś wyniki, wizyta u lekarza w następny piątek.
Pozdrawiam [emoji8]
Zobacz załącznik 865115
A nie masz podanych norm? Porównywałam z moimi i w fazie lutealnej masz LH FSH piękne (wg. mnie) co do reszty to się nie wypowiem, bo nie wiem. A jak Twoje TSH?
Stokrotenka23
Ja się z Wami żegnam. Odpuszczam walkę
reklama
Artemida90
Ja się z Wami żegnam. Odpuszczam walkę
Dlaczego??